HOROSKOP za period od 2. do 8. septembra

    11 mjeseci pre 404 pregleda

Evo šta vas čeka na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN (21.3 – 20.4)

POSAO Trenutno se nalazite na velikoj prekretnici. Potrebno je da donesete važne odluke, ali ni jedno rješenje nije vam po volji. Nudi vam se partnerstvo koje nema obećavajuće karakteristike, ali vama je to neodoljivo privlačno. Osim toga, moguća su previranja u vašem radnom okruženju, izlazite na čelnu poziciju koja vam ne prija.

LjUBAV Romantično raspoloženje se uzdiže. Voljena osoba očekuje da joj posvetite pažnju i poklonite svoje slobodno vrijeme. Da biste ispunili svoju ulogu u potpunosti, neophodno je da izađete iz kuće na nekoliko dana. Povoljan je period za kratkotrajno putovanje i odmor.

ZDRAVLjE Problemi s vidom.

BIK (21.4 – 21.5)

POSAO Tokom ovog perioda mogli biste da potpišete neki ugovor ili da postignete čvrst dogovor o novoj poslovnoj saradnji. Ako budete u toj poziciji, povedite računa, osoba koja predstavlja autoritet ili poslodavca može previdjeti neke detalje pa ih kasnije preskočiti i u realizaciji čitavog projekta. Budite oprezni s papirima i dokumentima.

LjUBAV Bez obzira na to da li ste u vezi ili ne, ovih dana vam se udvaraju osobe koje vam nekako ne priliče. Da li se radi o razlici u godinama ili bračnom statusu, postoji velika prepreka preko koje ne prelazite. Ukoliko biste prihvatili udvaranje računajte na to da romansa neće zaživjeti.

ZDRAVLjE Kontrolišite krvni pritisak.

BLIZANCI (22.5 – 21.6)

POSAO Krenule su značajne promjene koje se tiču vašeg poslovanja. Prije nego što se to realizuje do kraja, neophodno je da savladate neke nove veštine. Taj uslov koji vam je predočen budi u vama uznemirenost i pojačava nervozu koju teško kontrolišete. Prije nego što donesete ishitrene odluke, dobro razmislite šta gubite ukoliko se pobunite.

LjUBAV Podrška voljene osobe vam je od neprocjenjive važnosti, naročito ovih dana kada ste u poziciji da donesete odluku koja ima možda i životnu važnost. Ne zaboravite da niste centar svijeta. Energija vašeg partnera je u padu, uskoro ćete i vi njemu biti važan oslonac.

ZDRAVLjE Čuvajte se povreda. 

RAK (22.6 – 22.7)

POSAO Miješate posao i privatan život pa vam to, ovih dana, može dodatno otežati situaciju koja je, ionako, već neko vrijeme napeta. Postoji i dobra strana ovih planetarnih aspekata, a to je veliki potencijal koji ćete iskoristiti ukoliko prionete na posao i sve usputne provokacije prećutite. Zaštitu dobijate od starijeg muškarca ili osobe s kojom ste davno sarađivali.

LjUBAV Nestabilno raspoloženje emitujete na partnera. Pritisak pod kojim se nalazite nije uzrokovan njegovim ponašanjem, pa zbog toga budite obazrivi da ne napravite štetu koju biste kasnije teško popravili. Sredina nedjelje može biti izuzetno napeta, izbjegnite ozbiljne razgovore i svađu.

ZDRAVLjE Problemi s kožom. 

LAV (23.7 – 22.8)

POSAO Dobro se osjećate pa s tom vibracijom privlačite ljude sličnog profila. Priliv energije inicira rađanje novih ideja ili pokretanje projekata u kojima biste igrali važnu ulogu. Podrška pretpostavljenih lica obećava pozitivan ishod svega što ovih dana započnete. Ipak, važno je i da ostanete s obe noge na zemlji kako vas nalet optimizma ne bi pretjerano poneo.

LjUBAV Potreban vam je mali predah koji biste proveli u društvu voljene osobe ili porodice. Čini vam se da od partnera ne dobijate neophodnu podršku. Ako svoju preosketljivost svedete na minimum, shvatićete da niste sami i da je ono što dobijate od voljenih sasvim dovoljno za vaše trenutne potrebe.

ZDRAVLjE Čuvajte se infekcija.

DJEVICA (23.8 – 22.9)

POSAO Sve što radite ovih dana postaje pretjerano zamorno. S svih strana ste pritisnuti, niste sigurni koji je to pravi trenutak kada je u redu da se zaustavite, podvučete crtu i saopštite svima da je dosta. Uz sve ovo osjećate se izdano jer izostaje i podrška na koju ste računali. Budite strpljivi i iznad svega pažljivi, kako biste što bezbolnije prošli ovaj period.

LjUBAV Možda vam i nije sve potaman ali vi kao da niste spremni da bilo šta preduzmete i svoj ljubavni život postavite onako kako vama najviše odgovara. Ne gubite strpljenje, jer, svjesni ste da je sve prolazno, pa i ova životna faza. Sve će se srediti kada voljena osoba bude inicirala ozbiljan razgovor.

ZDRAVLjE Vrtoglavica.

VAGA (23.9 – 22.10)

POSAO Ovo je segment vašeg života koji, ovih dana, ne cvjeta. To ne iznenađuje budući da se već neko vrijeme “gomila” teška energija i vi to osjećate. Kraj nedjelje donosi ozbiljan stres, a ukoliko ne budete pažljivi moguće su ozbiljnije komplikacije. Ovaj aspekt, takođe, može ukazati i na odluke kojima ćete utabati novu poslovnu stazu u budućnosti.

LjUBAV Dugo odlažete rješavanje nekih problema pa vas nakupljeno nezadovoljstvo ozbiljno muči. Bez obzira na to šta biste mogli da pokušate, odgovor voljene osobe izostaje. Oni koji su slobodni, u ovom periodu, treba da zadrže taj status, u protivnom svako otpočinjanje ljubavne veze nije povoljno.

ZDRAVLjE Problemi s stomakom.

ŠKORPIJA (23.10 – 22.11)

POSAO Nikako da stigne neko rješenje od koga vam mnogo toga zavisi. Neki ljudi su vam, vjerovatno, podgrijevali lažnu nadu. Naoružajte se strpljenjem i nekako izdržite ovaj period jer uskoro stižu promjene a s tim i rešenje situacije koja vas već neko vrijeme muči. Ne zamarajte se dilemom šta će biti dalje jer razrješenje svega vi sada ne vidite.

LjUBAV Ni ovdje vam ne cvjetaju ruže jer u odnosu s voljenom osobom već neko vrijeme egzistira pritajeno zahlađenje. Nemate vremena da se posvetite tom problemu, čini vam se da imate preča posla. Planetarni raspored na nebu ukazuje na potencijalnu eskalaciju loših odnosa.

ZDRAVLjE Bolovi u sinusima.

STRIJELAC (23.11 – 21.12)

POSAO Dobro se osjećate, raspoloženje raste. Trošite novac na sitna zadovoljstva iako bi bilo mudrije da to odložite, bar do kraja nedjelje kada će se situacija bitno promijeniti. Ukoliko ste često na točkovima, budite oprezni, naročito za vikend. Postoji opasnost i od fizičkih povreda pa u tom smislu budite pažljivi kako na ulici tako i na poslu.

LjUBAV Neobično vas privlači osoba s kojom se srijećete u radnom okružeNju. Ukoliko ovih dana odlučite da se odvažite na tajni susret, budite spremni na neprijatna iznenađenja. Dakle, čuvajte se skandala jer koliko god budete obazrivi, vaša tajna može biti otkrivena na šokantan način.

ZDRAVLjE Alergije.

JARAC (22.12 – 20.1)

POSAO Muči vas veliko razočaranje. Shvatate da ste izloženi okrutnoj manipulaciji, naročito od strane saradnika kojima ste vjerovali. Bezrazložno paničite, zaštićeni ste od strane osoba koje se nalaze na samom vrhu. Ostale teškoće shvatite kao lekciju kojom učite kako da odvojite bitno od nebitnog i složite sopstvene prioritete koji su jedino važni.

LjUBAV Danima uživate u planiranju budućnosti, ali, čini se da zaboravljate da su planovi takve vrste nerealni sve dok u tome ne učestvuje i druga strana. Kako nedjelja odmiče tenzija između vašeg partnera i vas raste. Izbjegavajte diskusije jer mogu pasti teške riječi s obje strane.

ZDRAVLjE Bolovi u leđima.

VODOLIJA (21.1 – 19.2)

POSAO Povoljan period za pronalaženje posla. Planetarni aspekti obećavaju dobar ishod ukoliko sredinom nedjelje napravite iskorak iz dosadašnje rutine. To može biti pohađanje nekog kursa ili pokretanje projekta. Ipak, bilo bi dobro da budete i oprezni, naročito ukoliko baratate dokumentima i papirima. Moguće su greške i previdi.

LjUBAV Šta god uradili i kako god se postavili, ovih dana, vi ste sumljivo lice. U svijetlu toga, radi preventive, osigurajte sva polja gdje ste nešto prikrili jer postoji velika šansa da budete otkriveni. Pazite kome se povjeravate, jedan od prijatelja može vas, bez loše namjere, izdati.

ZDRAVLjE Nesanica.

RIBE (20.2 – 20.3)

POSAO Mnogo toga ste započeli, na više strana manji projekti koji vam se, svaki za sebe, mnogo dopadaju. Sva je prilika da ste rasplinuli svoju kreativnu energiju pa vam je neophodan ozbiljan predah. Ne posustajte, sve što ste do sada uradili, u narednom periodu će se berićetno isplatiti. U svakom poslu postoje faze uspona i padova, pa tako i kod vas. Za vas važi izreka: “Strpljen spasen”.

LjUBAV Imate osjećaj da ne uspijevate da doprete do voljene osobe. Bez obzira na to da li ste u vezi ili niste, ovih dana kao da vam je to polje uspavano. Ukoliko vam se čini da je ovo zatišje pred buru, u pravu ste. Najbolji savjet za vas je da prištedite energiju i sačekate povoljne dane.

ZDRAVLjE Čuvajte se prehlade.

Najnovije vijesti

Najčitanije

Jesu li Pljevlja žrtvovan grad?

27.03.2020 6265 pregleda