HOROSKOP za period od 6. do 12. januara

    9 mjeseci pre 391 pregleda Izvor: kolektiv.me

Nedjeljni horoskop donosi velike promjene i obilje prilika na ljubavnom i poslovnom planu. Budite spremni za nove izazove.

OVAN

Očekuje vas generalno povoljna nedelja u kojoj ćete biti zadovoljni poslovnom situacijom. Na polju ljubavi ćete veoma lako uspjeti da ostvarite neka nova poznanstva. Kada se radi o zdravlju, naglašeni su vam problemi sa plućima ili disajnim putevima, pa o tome povedite malo više računa u narednom periodu.

BIK

Pred vama je povoljna nedjelja za dodatnu zaradu ili za mogućnost da nađete neki drugi posao. Očekuje vas ljubavna stabilnost, u odnosu sa partnerom ćete biti sasvim zadovoljni. Na polju zdravlja su mogući manji problemi sa bolovima u grlu, gubitkom apetita ili problemi sa prehladom.

BLIZANCI

Nije vam povoljna ova nedjelja za polje posla pa bi trebalo da budete oprezni pri donošenju novih odluka. Kada je u pitanju ljubav očekuje vas susret sa voljenom osobom. Na polju zdravlja ste skloni glavoboljama, problemima sa sinusima, migrenama, problemima sa očima pa posjetite ljekara.

RAK

Imaćete dileme na polju posla i neće vam biti lako da donesete bilo kakvu odluku ili da pravite promjene. U ljubavi ste skloni sumnjama kada se radi o odnosu sa partnerom. Na polju zdravlja vas očekuje period u kojem ćete imati probleme koji su vezani za cirkulaciju, krvotok ali i za srčani sistem takođe.

LAV

Možete da očekujete stabilno stanje na polju posla. Generalno ste zadovoljni situacijom. Ljubav vam sada takođe ide od ruke, nalazite sve što vam treba pored voljene osobe. Možete da očekujete da ćete i na polju zdravlja imati dobru nedjelju. Puni ste elana i pozitivne energije i trudite se da tako i ostane!

DJEVICA

Posao vam je prioritet, vrijedno radite i posvećeni ste poslovnim promjenama. Na polju ljubavi vas očekuje zanimljiv susret u javnosti, sa mlađom osobom. Na polju zdravlja ne biste trebali da imate veće probleme. Moguća je prolazna ukočenost u leđima ili manja napetost u mišićima, pa će vam masaža prijati.

VAGA

Očekuje vas period u kojem ćete imati pozitivne promjene na polju posla. U ljubavi ste spremni za lijepe avanture, ali niste baš sada raspoloženi za neku ozbiljniju vezu. Kada je u pitanju zdravlje, očekuje vas period u kojem biste mogli da imate manje probleme sa koljenima i zglobovima.

ŠKORPIJA

Izbjegavajte pretjerano velike troškove jer vam ova nedelja nije povoljna za finansije. Na polju ljubavi imate neku dilemu da li da se upustite u tajnu vezu ili ne. Kada je u pitanju zdravlje, generalno možete da imate dobro stanje. Problemi mogu nastati jedino ako budete pretjerivali sa alkoholom.

STRIJELAC

Možete da očekujete da ćete u narednom periodu imati nove poslovne ponude. Na polju ljubavi nalazite partnera koji vam odgovara i sa njim provodite dosta vremena. Očekuje vas faza u kojoj ćete moći da se posvetite svom zdravlju. Na vrijeme riješavajte probleme vezane za bubrege i urogenitalni trakt.

JARAC

Moguće je da ćete biti pod velikim brojem obaveza tokom ovog perioda. Na polju ljubavi ste spremni malo da popustite i da se potrudite da date šansu boljem odnosu sa partnerom. Kada je u pitanju zdravlje vlada nepovoljna faza u kojoj ćete biti skloni problemima sa stomakom i disajnim putevima.

VODOLIJA

Možete da se nadate pozitivnim okolnostima na polju posla, sve vam sada ide od ruke. Ljubav vam je takođe naklonjena, sudbina je na vašoj strani i imate uzvraćena osjećanja. Na polju zdravlja vam prija bavljenje spoertom, što aktivniji život, pa se usmjerite na redovne treninge i fizičku aktivnost.

RIBE

Moguće je da ćete željeti da se osigurate da neki vaš poslovni plan ne propadne. Na polju ljubavi vas očekuje pokretanje razgovora na temu zajedničkog života sa voljenom osobom. Kada je u pitanju zdravlje, moguće je da ćete imati probleme sa probavom, stomakom, varenjem ali i sa grudnim košem i plućima.

Najnovije vijesti

Najčitanije

Jesu li Pljevlja žrtvovan grad?

27.03.2020 6608 pregleda