Mali Oglasi
EXIT

HOROSKOP za period od 8. do 14. jula

  • 4 mjeseca pre
  • 878 pregleda

Evo šta vas očekuje na polju ljubavi, posla i zdravlja.

Horoskop

OVAN (21.3 – 20.4)

POSAO Možete računati na podršku prijatelja jer ste u proteklom periodu svojim zalaganjem i požrtvovanošću to zaslužili. Očekuje vas potpisivanje važnog ugovora koji vam najavljuje da vaša karijera kreće u novom pravcu. Uporedo s tim muče vas loši postupci određenih saradnika, pa iako slavite malu pobjedu, istovremeno ste i uvrijeđeni.

LjUBAV Vrjieme je da se prilagodite voljenoj osobi. Niste raspoloženi za kompromise jer ih doživljavate kao poraz. Šta god da mislite ovih dana ne zaboravite da je vaš partner, kao i vi, osoba sa svojim potrebama i da joj je nekada neophodno popustiti, pa čak i kada nije u pravu.

ZDRAVLjE Glavobolje.

BIK (21.4 – 21.5)

POSAO Vama je jasno šta je dobro a šta ne, pa vas nervira zašto kolege ne razumiju šta se u radnom okruženju dešava.Bespotrebno sami sebi kvarite raspoloženje jer se bavite ljudskim odnosima koji su za vaše poslovanje nebitni. Mogući su neočekivani izdaci, na vrijeme pripremite strategiju koja će vam pomoći da prevaziđete probleme.

LjUBAV Voljena osoba je promjenljivog raspoloženja, imate utisak da vas namjerno iskušava. Ako se, ovih dana, upustite u ozbiljne razgovore, može vam se desiti da u afektu izgovorite i nešto što ste planirali da prećutite. Za vaša nezadovoljstva trenutno nema lijeka, budite strpljivi.

ZDRAVLjE Bolovi u nogama.

BLIZANCI (22.5 – 21.6)

POSAO Imate dovoljno samouvjerenosti, ali obaveze trpe jer niste koncentrisani koliko bi trebalo. Mislima ste daleko jer unaprijed planirate aktivnosti na čiju ćete realizaciju još čekati. U jednom ste u pravu, a to je da je neophodan precizan i praktičan plan, ali to ne podrazumijeva gubljenje dragocjenog vremena u pretjeranom razmišljanju.

LjUBAV Ako zanemarite loše raspoloženje, shvatićete da za druženje i iscjeljujuće razgovore nije neophodno da imate mnogo novca. S druge strane, tenziju vam stvara pritisak voljene osobe koja je, ovih dana, promjenljivog raspoloženja i za vaš ukus previše nepredvidiva.

ZDRAVLjE Čuvajte pluća. 

RAK (22.6 – 22.7)

POSAO Okolnosti vas primoravaju da donesete odluku za koju znate da mora da se dogodi, ali koje se istovremeno i plašite. Previše ozbiljno shvatate ovaj trenutak, kao da nakon toga nema povratka na staro. To je nerealno, vrlo brzo ćete shvatiti da ono što vam je u ovom periodu djelovalo kao neizbježno, ustvari, nije objektivno. Ne preuveličavajte probleme.

LjUBAV Čini se da ranije nešto nije bilo po vašoj volji, a kada su stvari krenule kako želite, izgubili ste interes. Voljenoj osobi nije jasno vaše promjenljivo raspoloženje, ne zna kako da vam ugodi. Budite fer, jasno recite šta je to što hoćete i istovremeno uvažite potrebe druge strane.

ZDRAVLjE Problemi s grlom. 

LAV (23.7 – 22.8)

POSAO Period je obilježen važnim vijestima. Zamisao koju ste imali, a koja se tiče vaših ambicija, konačno postaje jasna i izvodljiva. Zadovoljni ste, ali svojoj okolini možete djelovati previše arogantno jer oni ne razumiju da vi na takav način ispoljavate dobro raspoloženje. Da biste izbjegli takve nesporazume budite otvoreni u svakodnevnoj komunikaciji.

LjUBAV Prekidate komunikaciju s voljenom osobom jer vam je tako lakše. Izbjegavanje razgovora ne vodi ka rješenju, naprotiv. Bježanje dodatno produbljuje problem i komplikuje odnose. Bez obzira na neprijatnost, preuzmite inicijativu i riješite stvari do kraja.

ZDRAVLjE Problemi s sinusima.

DJEVICA (23.8 – 22.9)

POSAO Obaveze se gomilaju a vi se u tome sve slabije snalazite. Iako napredujete na mjestu gdje se nalazite, to nije dovoljno da bi vas motivisalo da se još više potrudite. Sve ono što vam se sada dešava nije slučajno, iz nekog razloga važno je jer će vam trebati u budućnosti. Budite prema svima ljubazni jer ne znate za šta će vam neko zatrebati.

LjUBAV Nezadovoljstvo na ljubavnom planu preti da postane razlog ozbiljnog sukoba između voljene osobe i vas. Ne budite prestrogi jer ste oboje krivi. Uzrok leži u tome što propuštate svaku priliku da kvalitetnim razgovorom razjasnite nedoumice koje vas muče.

ZDRAVLjE Problemi s varenjem.

VAGA (23.9 – 22.10)

POSAO Uhvatila vas je ogromna nestrpljivost, sve biste sad i odmah. Dok se tako bespotrebno trošite i nervirate, vrijeme prolazi, a ništa ne postižete. Potisnuta tenzija i iščekivanje prijete da eskaliraju u vidu impulsivne reakcije kojom biste upropastili sve što ste do sada izgradili. Ostanite strpljivi kako biste izbjegli moguće komplikacije.

LjUBAV Pred vama su značajne promjene. Voljena osoba je raspoložena za ono što dolazi, a vi to kao da ne uviđate. Malo pažnje i strpljenja mogu osvježiti vezu koja je zapala u kolotečinu. Kratak odmor i zajedničko putovanje podsjetiće vas da ste, na prvom mjestu, jedno drugom prijatelji.

ZDRAVLjE Gastritis.

ŠKORPIJA (23.10 – 22.11)

POSAO Vrijeme je da usporite tempo. Moguća je ponuda za partnerstvo sa osobom koja vam u život dolazi kao neko ko želi da vas nečemu nauči. Ideja vam zvuči sumljivo jer je sve suviše dobro da bi bilo stvarno. Bez obzira na to što osoba koja vam se nameće nema loše namjere, njen plan nije dovoljno jak da biste se nekritički upustili u tu avanturu.

LjUBAV Kao i u poslu, tako i u ljubavi, muči vas nestrpljenje. Jednostavno, vi više ne možete da čekate. Srećna vijest je da nećete još dugo trpjeti, promjene stižu u bliskoj budućnosti, ali, mogu biti neprijatne. Ostanite smireni i ne donosite prerane zaključke jer mogu biti potpuno pogrešni.

ZDRAVLjE Bolovi u grlu. 

STRIJELAC (23.11 – 21.12)

POSAO Očekujete brzu realizaciju ali stvari se ne razvijaju željenim tempom. Dok čekate da se nešto pokrene, gubite dragocjeno vrijeme pa vam izmiču prilike koje su sigurnije, a možda i isplativije od onih koje ste zamislili. Otvara vam se šansa da započnete nešto novo što će vam se višestruko isplatiti. Budite brzi da vam cijeli posao ne bi izmakao.

LjUBAV U partnerskim odnosima vlada zatišje. Voljena osoba djeluje sebično i nestrpljivo. Vaša romantičnost, ovih dana, trpi udarce jer vas okolnosti tjeraju da situaciju sagledate na realan način. Ne gubite nadu, teškoće u ovom periodu su kratkotrajne i prolazne.

ZDRAVLjE Provjerite krvni pritisak.

JARAC (22.12 – 20.1)

POSAO Bez obzira na sve što ste planirali, budite spremni da odložite većinu aktivnosti. Precijenili ste svoje mogućnosti, pa htjeli vi to ili ne, bićete prinuđeni da dio odgovornosti prepustite bliskim saradnicima. Iskoristite ove dane za kratak odmor kako biste temeljno osmislili na koji način je najbolje da se ubuduće organizujete.

LjUBAV Zaokupljeni ste razmatranjem nekih situacija koje su se odigrale u prošlosti. Vaša ćutljivost izaziva neraspoloženje voljene osobe. Probudite se, nije pravo vrijeme za iskušenja, zbog nedostatka komunikacije, mali nesporazum prijeti da preraste u veliki problem.

ZDRAVLjE Bolovi u leđima.

VODOLIJA (21.1 – 19.2)

POSAO Nedjelja počinje velikom tenzijom i naglom promjenom situacije na svim poljima. S jedne strane imate nadređene osobe, a s druge one koji su, po hijerarhiji, ispod vas i očekuju vaš potez. Ne postoji način da osmislite rješenje kojim bi svi akteri bili zadovoljni. Bespotrebnim kolebanjem gubite energiju jer šta god da izaberete, neko će se ljutiti.

LjUBAV Neki kompromisi koje ste napravili u prošlosti dolaze na ponovno razmatranje jer vam se čini da previše trpite. Zbunjuje vas voljena osoba, čini vam se kao da je to neko koga uopšte ne poznajete. Pozitivan pomak u vašim odnosima uzrokovan je sasvim novim vibracijama koje vam nebo šalje.

ZDRAVLjE Nesanica.

RIBE (20.2 – 20.3)

POSAO Svjesni ste da će se u narednom periodu mnogo toga promijeniti pa vas iščekivanje i neizvjesnost iscrpljuju. Možete sebi da pomognete ako se usredsredite na ono što je sada i ovdje i ne mislite na nešto što se još nije desilo. U susret vam dolaze mnogobrojne prilike i poznanstvo s mlađom osobom koja ima načina da vam profesionalno pomogne.

LjUBAV Kako u poslu tako i u ljubavi, ovih dana, muči vas kolebanje. Ukoliko svoju tenziju budete usmerili na partnera postoji velika šansa da kriza eskalira. Reakcija voljene osobe može biti iznenađujuće neprijatna. U svemu vam može pomoći bliski prijatelji, ako im se poverite.

ZDRAVLjE Alergije.

Copyright © 2019 PV Informer. Sva prava zadržana.