Huligani razbijali automobile, povrijeđeno troje

    2 godine pre 447 pregleda Izvor: RTCG

Tri osobe su povrijeđene kada su nepoznati i maskirani napadači u noći između utorka i srijede izletjeli na auto-put „Miloš Veliki“ i naoružani palicama, šipkama i bakljama, lupali vozila koja su uspjeli da zaustave.

Desetak osoba sa fantomkama na glavama nešto iza ponoći presrelo je vozila kod Mislođina.

U MUP-u su potvrdili da se dogodio incident i da intenzivno tragaju za huliganima i rade na njihovoj identifikaciji.

O strašnim scenama te večeri jedan od očevidaca je ispričao da je vidio ispred sebe automobile koji koče, suženje puta označeno vertikalnim pokazivačima sa žutim svjetlom na vrhu, kojim se označavaju radovi na putu i suženje traka.

„Vidim svjetlost, svi skoro staju, mislim da se nešto zapalilo, da je bila nesreća. Ne znam ni šta da pomislim i samo odjednom čujem pucanje stakla, galama, dim, izlijeću vandali ispred nas, sa desne, lijeve strane, onaj ispred hoće nazad, udara me, ja hoću nazad, naslonim se na onog trećeg iza. Vidim malo prostora, između vandala i automobila i dajem gas, pokušavam da ih sve izbjegnem i da pobjegnem“, ispričao je očevidac.

Policija je ubrzo stigla na lice mjesta i zatekla dva razlupana vozila i četvoricu mladića, od kojih su trojica povrijeđena u incidentu.

Na putu je stajao „reno“ novosadskih registarskih oznaka, kojem je bilo polomljeno staklo na vozačevim vratima. U vozilu su bila dva mladića koji su zadobili posjekotine po rukama. Nekoliko metara dalje polupan je „citroen“ stranih registarskih oznaka. Nepoznati počinioci su razlupali sva stakla na lijevoj strani vozila, ali i vrata i branike. U tom vozilu su bila dva mladića. Jedan je prošao bez povreda, a drugi je imao posjekotine u predjelu vrata.

Policija je pronašla palice koje su korišćene u napadu, dok se za počiniocima još traga.

Portal Radija Sarajevo je prenio da je u pitanju tridesetak huligana Fudbalskog kluba „Partizan“, navijačke grupe „Grobari“, koji su palicama razbijali automobile na ulasku na novi beogradski auto-put. Nasrtali su na automobile građana koji su se vraćali s utakmice plej-ofa za ulazak u Ligu prvaka između „Crvene Zvezde“ i „Young Boysa“.

Najnovije vijesti

Prognoza vremena – 19 . januar

18. januara 2022. 22:56

Najčitanije

Pogledajte rezultate glasanje po opštinama

31. avgusta 2020. 32851 pregleda

Divljak u gradu (VIDEO)

7. januara 2020. 14324 pregleda

Udes na Gukama

27. oktobra 2019. 13725 pregleda

Umro Živorad Bojović

22. jula 2020. 13423 pregleda

Pronađena lična karta

13. marta 2020. 12575 pregleda

TRAGEDIJA na mostu na Đurđevića Tari

27. jula 2021. 12224 pregleda

Japanske propalice

9. marta 2020. 11890 pregleda

Pronađena lična karta

27. aprila 2020. 11778 pregleda

Danas isplata materijalnih davanja

16. septembra 2020. 10800 pregleda
%d bloggers like this: