IN MEMORIAM – PRIMARIJUS DOKTOR MILOJE JESTROVIĆ

    2 godine pre 11765 pregleda Izvor: PV Informer

Posle kraće bolesti u Nikšiću je preminuo primarijus doktor Miloje Jestrović. Poznati i priznati pljevaljski pedijatar,vrsni stručnjak u svojoj struci otišao je u vječnost, jer takve ljudske veličine pljevljaci pamte za vijek vjekova.Teško je opisati riječima koliko je pljevaljstvo zdravstvo siromašnije i koliko su građani izgubili sa smrću doktora Jestrovića.

Dr Miloje Jestrović rođen je 29.09.1952.godine.Kao ljekar na pripravničkom stažu počeo je raditi 20.01.1977.godine. Kao Specijalista pedijatar 09.12.1983.godine.Stekao je zvanje primarijusa 03.07.1997.godine.Svoj radni i životni vijek proveo je u svojim Pljevljima.

Rukovodstvo i zdravstveni radnici Doma Zdravlja u Pljevljima pamtiće ga kao dobrog ljekara,čovjeka ,omiljenog među kolegama  i pacijentima.Vrijedan,odgovoran nikada se nije požalio da je umoran,uvijek osmijeh na licu.Smrt uvaženog kolege predstavlja veliki gubitak za kolektiv i čitav naš grad. U JZU Dom Zdravlja Pljevlja sa ponosom se opraštaju od doktora Jestrovića, izuzetnog i cijenjenog člana kolektiva u kome je proveo svoj radni i životni vijek.

Pljevljaci, posebno oni kojima je doktor Jestrović pomagao da prevaziđu zdravstvene probleme sa izuzetnom sjetom će čuvati uspomenu na dr Miloja, čovjeka koji je tiho otišao u vječnost, ostavljajući veliku prazninu kod svojih pljevljaka za koje je toliko mnogo činio.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

PV Informer
%d bloggers like this: