IN MEMORIAM: Vasilije Crnogorac

    3 mjeseca pre 2155 pregleda Izvor: PV Informer

Danas nas je napustio naš drug i prijatelj Vasilije Vaso Crnogorac, potomak ugledne pljevaljske porodice, a jedan od osnivača Skijaškog kluba ,,Rudar“.

Iako rudarski inženjer po vokaciji, dragi nam Vaso je bio pasionirani ljubitelj zimskih sportova, alpskog skijanja i planine.

Ova vijest je stigla neoočekivano, iz nama drage Italije, zemlje alpskog skijanja, ali nažalost za nas Pljevljake, sportiste i sportske radnike neizmjerno tužna, vijest koja je slomila srca svima onima koji su znali Vasa ili Šefa kako su ga zvali u Italiji, njegovoj drugoj kući koja ga je prihvatila kao znalca i stručnjaka u ovoj oblasti.

Imao je naš Vaso planove i ideje kako pomoći pljevaljskom skijanju i unaprijediti njegove potencijale  iz sezone u sezonu, radovao se uspjehu kluba, našeg takmičara, odlazak na olimpijadu doživljavao kao svoj – i bio je i njegov ponos i uspjeh, kao i za nas Pljevljake.

Razgovori sa njim o skijanju su bili iscrpni, interesantni i nadasve neprocjenjivi i zbog toga ćemo nastaviti dalje i sve njegove savjete pokušati pretočiti u nove medalje, a dragom Vasiliju sretan put u neke druge visine i bjeline. Svima dobro poznat, njegov melanholični osmjeh će nam uvijek biti u srcu i mislima.

Ponosni sto si bio dio našeg tima, izražavamo  zahvalnost uz pozdrave kojima su te ispratili tvoji italijanski drugovi:

Ciao BOSS “GET DOWN BOSS” 

Vasilije Cronogorac

Skijaški klub “Rudar” Pljevlja

Najnovije vijesti

Danas zasijeda NKT

17.09.2020 13:31

Najčitanije

Jesu li Pljevlja žrtvovan grad?

27.03.2020 6586 pregleda