Iz koalicije „Za budućnost Nikšića“ poručuju: DPS pred teškim porazom

    1 sedmica pre 156 pregleda Izvor: rtcg.me

Sanja Damjanović je iznuđeno rješenje za nosioca liste i DPS je pred teškim porazom u Nikšiću, poručuju iz koalicije “Za budućnost Nikšića”, koju predvodi DF.

Damjanović je juče kazala da je aktuelna vlast za svega tri mjeseca degradirala i urušila državni sistem koji svojom nesposobnošću vode ka totalnoj blokadi, napravila brojna krivična djela, a obiljem neznanja o nadležnostima i ovlašćenjima kršila zakone i Ustav Crne Gore

“Osim što otvoreno pokazuje da ne poznaje situaciju u Nijšiću i da je ne interesuju problemi građana, ona očigledno samo gleda kako će što prije otaljati ove već izgubljene izbore za DPS. Posebno upada u oči retorika kojom se neko ko se predstavlja kao “naučnica” preselio u političko polje ostrašćenih DPS fanatika”, navodi se u reagovanju koalicije “Za budućnost Nikšića”.

Optužuju Sanju Damjanović za, kako kažu, širenje nacionalne i vjerske mržnje prema većini građana Nikšića.

“Ona time pokazuje da joj je malo trebalo da se od “naučnice” pretvori u one koji sebe, iz nekog nepoznatog razloga, proglašavaju komitama. Ipak, željno se iščekuje svaki sljedeći nastup Sanje Damjanović, jer osim uveseljavanja građana to je svakako dodatni poen za protivnike njene koalicije”, navodi se u saopštenju.. 

Reagovali su i na izjavu Damjanovićke, da neko “konstantno širi strah” u Nikšiću.

“Neka Damjanovićka ode malo u narod i priupita Nikšićane – žene, mlade, penzionere, radnike, kakav je njihov život pod vlašću DPS, pa će se uvjeriti šta znači konstantni strah za egzistenciju i sigurnost.  Damjanovićka je u jednom u pravu: Nikšić se danas zaista nalazi na braniku odbrane Crne Gore, ali one Crne Gore koja više ne pripada DPS-u, već svim građanima, one Crne Gore na koju će se morati navići oni koji su je decenijama pljačkali i do temelja urušavali”, navodi se u saopštenju koalicije “Za budućnost Nikšića”.

Budućnost Nikšića i cijele Crne Gore, kako dodaju, više nije u rukama DPS-a.

“Već slobodnih građana Nikšića koji će 14. marta, glasom za Koaliciju za budućnost Nikšića, izabrati dostojanstven život i svijetlu budućnost za sve”, zaključuje se u saopštenju koalicije “Za budućnost Nikšića”.

Najnovije vijesti

Prognoza vremena – 5. mart

4. marta 2021. 20:25

Najčitanije

Pogledajte rezultate glasanje po opštinama

31. avgusta 2020. 15875 pregleda

Pljevaljska „vještica u magli“

20. decembra 2020. 8182 pregleda

Jesu li Pljevlja žrtvovan grad?

27. marta 2020. 7345 pregleda

Pljevlja u doba Korone 19.03.2020. (VIDEO)

19. januara 2021. 6998 pregleda

Na Jabuci “pali” šverceri narkotika

15. jula 2019. 6978 pregleda