Izrazi zahvalnosti i pohvale upućene dr Mirhi Hasanbegović i medicinskom osoblju u Opštoj bolnici Pljevlja

    10 meseci pre 2984 pregleda Izvor: PV Informer

Poštovani gospodine direktore!


Ja sam Rajko Ćosović iz Pljevalja , a živim u Kragujevcu.  Pre desetak dana moj otac je sa ozbiljnim zdravstvenim problemima primljen na interno odeljenje Pljevaljske bolnice a lečenje je preuzela doktorka  Mirha Hasanbegović.

Posle svega što se izdešavalo poslednjih desetak dana u ovim nenormalnim vremenima osetio sam potrebu da vam nešto kažem o doktorki Hasanbegović.Prvo što se pokazalo je  neosporna stručnost doktorke koja je vrlo brzo uspostavila tačnu dijagnozu kod  veoma komplikovanog zdravstvenog stanja mog oca  što su mi potvrdili  i veoma cenjeni  specijalisti interne medicine,na osnovu podataka koje mi je dostavila doktorka Hasanbegović bez imalo sujete da čuje i mišljenje drugih lekara što je osobina samo onih velikih  ljudi koji poseduju veliko znanje, a spremni su da ga nadogradjuju i šire slušajući i sta drugi imaju da kažu.

Ne želim više da pričam o stručnosti doktorke jer me je na ovo obraćanje vama kao njenom direktoru navele neke osobine doktorke Hasanbegović sa kojima sam se možda prvi put susreo u životu. Njen odnos sa pacijentom za koji nemam prave reči hvale,su ove teške trenutke za mog oca učinile mnogo lakšim i bezbolnijim što govore i reči mog oca ,, brine o meni kao da sam njen otac,, .Pored tog ljudskog i humanog odnosa sa pacijentom  doktorka Hasanbegović je  uvek bila raspoložena da sve informacije o stanju mog oca podjeli sa užim članovima naše porodice što je svima nama mnogo olakšalo ove za nas teške trenutke.  Posebno ovo ističem  jer niko od nas dece ne nalazi se u Pljevljima a zbog situacije  oko korona virusa nismo u mogućnosti da dodjemo  u Pljevlja.

Zato poštovani direktore želim da vam kažem da u vašoj bolnici imate jedan ,, dragulj ,, zvani Doktorka Hasanbegović  koji ako imate načina sačuvajte i još više izbrusite i unapredite, jer mislim da Pljevaljska bolnica to zaslužuje. Sve ono kako  čovek zamišlja da treba jedan lekar da bude  poseduje ova mlada doktorka. 

Želim  da izrazim poštovanje i zahvalnost i sestrama koje brinu o mom ocu jer je to za svaku pohvalu.Ne znam kako će se sve završiti vezano za mog oca koji će biti upućen u Klinički Centar Podgorica na dalje lečenje ali znam da poštovanje i zahvalnost doktorki Hasanbegović dugujem dovijeka.Uz zahvalnost doktorki i Pljevaljskoj bolnici šaljem vam srdačne  pozdrave.         

   Rajko Ćosović

Najnovije vijesti

Prognoza vremena – 25. februar

24. februara 2021. 19:40

Danas predstavljanje novih mjera

24. februara 2021. 13:00

Najčitanije

Pogledajte rezultate glasanje po opštinama

31. avgusta 2020. 15431 pregleda

Pljevaljska „vještica u magli“

20. decembra 2020. 8163 pregleda

Jesu li Pljevlja žrtvovan grad?

27. marta 2020. 7327 pregleda

Pljevlja u doba Korone 19.03.2020. (VIDEO)

19. januara 2021. 6956 pregleda

Na Jabuci “pali” šverceri narkotika

15. jula 2019. 6892 pregleda
%d bloggers like this: