Janketić: Prvi meč je najbitniji

    8 mjeseci pre 307 pregleda Izvor: dan.co.me

Fudbaleri Rudara su kompletan pripremni period odradili na svom terenu u Pljevljima. Da li je to imalo efekta, pokazaće utakmice koje slijede u šampionatu, ali je činjenica će izabranici trenera Edisa Mulalića dati sve od sebe da i sledeće sezone igraju u najelitnijem klupskom društvu Crne Gore.

– Čitavo vrijeme smo radili u Pljevljima, malo nam je problem pravio snijeg, ali sigurno i donio prednost zbog spreme i trčanja. Što se tiče trkačkog dijela ostvareno je sve, ostaje žal za ne odigravanjem više utakmica, jer bi se sigurno sa novim igračima još više uigrali – rekao je Velizar Janketić, vezni fudbaler kluba iz najsjevernijeg crnogorskog grada.

Tokom pripremnog perioda Pljevljaci su odigrali smo jedan meč i to protiv Ibra iz Rožaja, koji su riješili u svoju korist sa 3:1.

– To neigranje utakmica može da predstavlja problem, ali šta je tu je. Odigrali smo jednu pripremnu utakmicu protiv dobre ekipe Ibra i riješili je u svoju korist. Dosta je to dobro izgledalo, postigli smo tri gola i sigurno da smo sa te strane zadovoljni.

Proljećni dio sezone Rudar će otvoriti utakmicom protiv Grblja pred svojim navijačima. Jasno je da je cilj Pljevljaka u ovom susretu pobjeda i osvajanje tri veoma važna boda.

– Prvi rival Grbalj, ekipa koja po kvalitetu ne zaslužuje da bude na začelju tabele. Doveli su par iskusnih i provjerenih igrača, poput Marka Burzanovića, Janka Simovića i ostalih. Sigurno da nam je to jedna od bitnijih, ako ne i najbitnija utakmica u drugoj polusezoni. Za nju se posebno spremamo i vjerujem da ćemo svi dati maksimum. Ostavićemo srce na terenu i svi se nadamo slavlju posle utakmice protiv trikolora – poručio je na kraju Velizar Janketić

Prvi strijelac ekipe

Velizar Janketić je u jesenjem dijelu sezone bio najbolji strijelac svoje ekipe.
Postigao je ovaj fudbaler šest golova na 18 utakmica koliko je odigrao i sigurno je da će i u proljećnom dijelu sezone biti jedan od aduta svoje ekipe.

Najnovije vijesti

Najčitanije

Jesu li Pljevlja žrtvovan grad?

27.03.2020 6787 pregleda