Ječmenica: Ovo nije vrijeme heroja, već pametnih ljudi

  • 4 dana pre
  • 308 pregleda
  • Izvor: vijesti.me

Ivan Ječmenica, odbojkaški reprezentativac Crne Gore koji nastupa u Francuskoj, doputovao je u Crnu Goru u ponedjeljak, čarter letom koji je organizovala Vlada Crne Gore za povratak državljana naše zemlje.

“Opšte je poznato kakvo je stanje u Francuskoj, svakodnevno raste broj zaraženih. Prvenstvo je suspendovano 12.marta i još nije donesena konačna odluka o završetku sezone. Tada se i predsjednik države obratio i praktično je sve stalo. Većina inostranih igrača je napustilo zemlju, uz dozvolu klubova. Tako da je neizvjesno šta će se dalje dešavati”, kaže Ječmenica za sajt Odbojkaškog saveza Crne Gore.

Ječmenica je sa porodicom stigao u Crnu Goru u ponedeljak.

“Vratio sam se sa porodicom u ponedeljak u Crnu Goru letom koji je organizovala Vlada Crne Gore, uz asistenciju naše ambasade u Parizu, na čemu sam im zahvalan kao i Odbojkaškom savezu Crne Gore za asistenciju i blagovremene informacije oko povratka.”

Naš srednji bloker se po povratku nalazi u kućnoj izolaciji.

“S obzirom da imam porodicu, nalazimo se u kućnoj izolaciji. Prije dolaska u Crnu Goru, bili smo 10 dana u izolaciji u Francuskoj, jer se cijela Francuska nalazi u kućnoj izolaciji, tako da smo se i mi pridržavali tih mjera.”

Poruka Ivana Ječmenice za naše građane:

“Ovo nije vrijeme heroja, već pametnih ljudi. Treba svi da slušamo preporuke da bi što prije završili sa ovim i nastavili normalan život.”

Copyright © 2020 PV Informer. Sva prava zadržana.