Jobzilla – Novi portal za zapošljavanje i prva poslovno-društvena mreža u Crnoj Gori

    1 dan pre 192 pregleda Izvor: PV Informer

Sa radom je počeo novi portal za zapošljavanje, koji ujedno predstavlja i prvu poslovno-društvenu mrežu u Crnoj Gori – Jobzilla

Osnovan od strane ljudi sa preko 10 godina iskustva u domenu on-line zapošljavanja, ovaj portal je osmišljen da doprinese jednostavnijem i bržem pronalasku posla/zaposlenih, kao i da pruži inovativnije metode u procesu zapošljavanja, prateći svjetske trendove.

Šta znači poslovno-društvena mreža? Jobzilla kandidatima daje mogućnost da „zaprate“ kompanije koje ih interesuju, da dobiju više informacija o njima, da stupe u kontakt putem privatnih poruka, da se prijave na oglas sa svojim LinkedIn nalogom, kao i da se predstave video biografijom.

Video biografija je postala trend svuda u svijetu, a pandemija corona virusa je doprinijela popularnosti ovakvog vida predstavljanja, s obzirom da su intervjui i sastanci uživo svedeni na minimum.

Ovo je najbolji način da se predstavite u pravom svijetlu i nešto što će vas definitivno izdvojiti iz mase standardnih biografija, a ujedno poslodavcu pružiti bolju sliku o vama.

Još jedna jako bitna stavka za kandidate, koju smo kroz pređašnje iskustvo u ovom poslu uvidjeli kao glavni nedostatak on-line traženja posla, jeste feedback poslodavca nakon apliciranja na oglas. Do sada, kandidati nisu imali priliku da dobiju bilo kakav odgovor o svojoj prijavi ili statusu konkursa, a na portalu Jobzilla posebno smo se potrudili oko ovog pitanja. Kandidat nakon prijave može da prati statistiku na svom nalogu, a jedna od opcija je i SEEN opcija, koja će mu pokazati i uvjeriti ga da je njegov CV proslijeđen poslodavcu kao i da li ga je poslodavac pogledao. Naravno, obaveštenje na mejl nakon uspješne prijave se podrazumijeva.

Umjesto standardne forme popunjavanja CV-a, koja nakon završetka daje osnovni i nedizajnirani dokument u PDF-u, uveli smo mogućnost izbora više modernih templejta CV-a. Sada svi mogu imati profesionalno kreiran CV koji će ih izdvojiti iz mase ustaljenih šablona!

Razmišljali smo i o našim poslodavcima, pa smo i njima omogućili bolje predstavljanje svoje kompanije kroz kreiranje profila, praćenje statistike o objavljenim oglasima i prijavljenim kandidatima, brza rešenja kao što je pretraga baze i automatsko spajanje kandidata koji odgvovaraju uslovima posla, dodjeljivanje uloga na profilu kako bi više osoba iz tima moglo da pristupi nalogu i obavlja svoj dio posla, i podizanje svesti o brendu kompanije kroz banere i video materijal.

Pozivamo sve poslodavce da iskoriste promotivni period oglašavanja koji traje do kraja juna i isprobaju naš portal i sve njegove prednosti.

Takođe, pozivamo i sve ljude koji traže novi posao ili žele promjenu, da kreiraju nalog i podignu svoju potragu za idealnim poslom na veći nivo.

Jobzilla – Novi portal za zapošljavanje i prva poslovno-društvena mreža u Crnoj Gori

Najnovije vijesti

Najčitanije

Pogledajte rezultate glasanje po opštinama

31. avgusta 2020. 22197 pregleda

Pljevaljska „vještica u magli“

20. decembra 2020. 8415 pregleda

Na Jabuci “pali” šverceri narkotika

15. jula 2019. 7814 pregleda

Divljak u gradu (VIDEO)

7. januara 2020. 7642 pregleda

Jesu li Pljevlja žrtvovan grad?

27. marta 2020. 7605 pregleda

Pljevlja u doba Korone 19.03.2020. (VIDEO)

19. januara 2021. 7377 pregleda
%d bloggers like this: