Joković Krivokapiću: Nikad nismo rekli da ćemo glasati PROTIV ove Vlade, niti da ćemo podržati MANJINSKU

    4 meseca pre 323 pregleda Izvor: cdm.me

Lider Socijalističke narodne partije Vladimir Joković u izjavi za CdM poručio je premijeru Zdravku Krivokapiću da onaj koji je stalno varao SNP nema pravo da priča o prevari i o časti te partije.

“Postavlja se pitanje kako Krivokapić zna ko će i kako glasati. Krivokapiću, nikad nismo rekli ni da ćemo glasati protiv ove Vlade niti da ćemo glasati za manjinsku vladu. Ono što smo rekli jeste da je manjinska vlada jedna od opcija. Dakle, nismo se izjašnjavali. Ovo je jedna od “hiljadu istina premijera Krivokapića””, kazao je Joković kratko u izjavi za CdM.

Premijer Krivokapić je danas na konferenciji za medije kazao da ga intenzivno zovu članovi SNP-a koji tvrde da najmanje dva njihova poslanika neće podržati manjinsku vladu koju predlaže koalicija Crno na bijelo. Premijer je koncept manjinske vlade nazvao prevarom.

Govoreći o SNP-u, Krivokapić je kazao da je to partija čijeg se osnivača sjeća a koji je jasno profilisao odnos prema DPS-u.

“Danas njegovu muku i borbu  neko prevodi u političke poene. Mislim da to članstvo SNP-a to neće dozvoliti. Opstrukcija onih koji žele manjinskom vladom da preobraze Crnu Goru. Tačno znam imena poslanika SNP-a koji neće podržati manjinsku vladu”, naveo je premijer.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

PV Informer
%d bloggers like this: