JUAN SANTANDER, predsjednik UNICEF-a za Crnu Goru, posjetio FK „BREZNICA“

    3 dana pre 292 pregleda Izvor: PV Informer
REDAKCIJA –

Danas je u posjeti Pljevljima boravio Juan Santander, predsjednik UNICEF-a za Crnu Goru i u okviru posjete izdvojio vremena da posjeti i FK „Breznicu“ u znak podrške ženskom fudbalskom klubu, čije su članicei ove godine šampioni Crne Gore u ženskom fudbalu i istovremeno odao priznanje čitavom fudbalskom kolektivu koji bilježi odlične sportske rezultate.

Ispred stadiona gosta je dočekao Zoran Vuković, predsjednik i trener FK „Breznica“. Posle upoznavanja, predsjednik kluba je sa predsjednikom Unicef-a za Crnu Goru posjetio klubske prostorije, da bi se posle toga na pomoćnom terenu sa vještačkom podlogom upoznao sa nekoliko članicama šampionske ekipe i razgovarao sa njima. Čitava ženska ekipa nije mogla dočekati gosta, jer većina njih danas je imala maturske ispite.

Gost je sa posebnim interesovanjem razgledao u klubskim prostorijama fotografije koje su svjedoci velikih šampionskih uspjeha ženskog fudbalskog kluba „Breznica“ kao i fotografije sa evropskih utakmica.

Prema izjavi predsjednika kluba za portal „PV Informer“ cilj posjete uvaženog gosta je da se upozna sa klubom koji je prepoznat u Crnoj Gori po uspješnom radu i sportskom angažovanju na djecom iz Pljevalja. Gost se interesovao sa koliko godina života se djeca uključuju u rad u klubu, koliko članova broje muške i ženske ekipe, uslovima za rad.

Gost se još u Pogorici zainteresovao za ovu žensku šampionsku ekipu sa sjevera države, koja je po svojim uspjesima poznata i u regionu, pa je odlučio da lično posjeti klub i upozna se sa uslovima za rad i članovima kluba na treningu što je danas i upriličeno.

U okviru posjete predsjednik kluba će obaviti i razgovor sa gostom o mogućnostima pomoći klubu kroz realizaciju projekata UNICEF-a ili kroz određena partnerstva sa pojedinim organizacijama koje sarađuju sa UNICEF-om.

Pred gostom je obavljen pokazni trening da bi se upoznao sa načinom vođenja treninga sa mlađim kategorijama.

Na kraju se gost iz UNICEF-a fotografisao sa prisutnim iz uprave, kao i prisutnim članovima kluba na današnjem treningu, upriličenim u čast uvaženog gosta.

ŽFK „BREZNICA je i ove godine šampion Crne Gore u ženskom fudbalu i to je šesta titula šampiona Crne Gore za ovaj uspješni pljevaljski sportski kolektiv.

Najnovije vijesti

Najčitanije

Pogledajte rezultate glasanje po opštinama

31. avgusta 2020. 22205 pregleda

Pljevaljska „vještica u magli“

20. decembra 2020. 8415 pregleda

Na Jabuci “pali” šverceri narkotika

15. jula 2019. 7814 pregleda

Divljak u gradu (VIDEO)

7. januara 2020. 7644 pregleda

Jesu li Pljevlja žrtvovan grad?

27. marta 2020. 7605 pregleda

Pljevlja u doba Korone 19.03.2020. (VIDEO)

19. januara 2021. 7377 pregleda
%d bloggers like this: