Kako da igrate karte s cijelom bivšom Jugoslavijom?

    5 meseci pre 4413 pregleda Izvor: PV Informer

Prošlu godinu obilježila je i nova aplikacija za mobilni telefon „Mau King“, kompanije Arthak d.o.o iz Beograda, u kojoj su se skupile hiljade igrača iz cijelog regiona i natječu se u kartaškoj igri Mau Mau. Igra koja je zabavna sama po sebi, s naglim preokretima i jakim kartama, ovde se igra online s pravim igračima, poput šaha ili pokera.

Igrana po standardnim pravilima kojih se lako podsjetite, ne mora puno da se uči i ne zahtijeva registraciju niti prijavu. Kao što se brzo instalira, tako se brzo upada u igru i u roku od nekoliko sekundi igra vam pronalazi online protivnika. Obzirom da targetira lokalno tržište i da je domaće izrade, protivnici su isključivo „domaći“. Postoji i opcija igre s prijateljima.

Da bi druženje bilo potpuno, u igri postoji i ćaskanje, kako u okviru igre, tako i na glavnom ekranu, a u najavi su i turniri. Svi igrači natječu se na jednoj top listi, bez obzira odakle dolaze i da li koriste Android ili iPhone. Usput gradite svoj Mau Mau rejting koji pokazuje koliko ste „jaki na kartama“.

Aplikacija je besplatna i može se pronaći u svakom app store-u, kao i na website-u aplikacije https://mauking.com