Katnić i Krivokapić da raščiste ko je ukinuo zabranu ulaska u Crnu Goru za Belivuka i Miljkovića

    2 meseca pre 185 pregleda Izvor: facebook - DF

Lider Pokreta za promjene Nebojša Medojević pozvao je danas SDT-a Milivoja Katnića i premijera Zdravka Krivokapića da raščiste ko je konkretno ukinuo zabranu ulaska u Crnu Goru za ubice Kavačkog klana, Belivuka i Miljkovića u januaru 2021. godine.

„Svako POJEDINAČNO ko je učestvovao u donošenju te odluke TREBA AUTOMATSKI BITI LIŠEN SLOBODE, zbog pomaganja najcrnje mafije u Evropi. Ovdje nema povlačenja. Ako je Katnić rekao istinu, Vlada treba da padne ODMAH. Ako je Katnić slagao, v.d. VDT Burić treba ODMAH da razriješi Katnića dužnosti“, istakao je Medojević.

Belivuk i Miljković

Medojević je pozvao premijera Krivokapića, da ukoliko nema hrabrosti da donosi odluke u interesu države i naroda, podnese ostavku.

„Ovo su ključni momenti gdje država treba da djelima pokaže da je jača od mafije. Svako odugovlačenje, povlačenje i odlaganje značiće KAPITULACIJU CRNE GORE pred MAFIJOM sa nesagledivim posledicama po stabilnost zemlje.

Ako Premijer nema snage ni lične hrabrosti da donosi odluke u interesu zemlje i ako ga je strah od mafije neka pozove lidere stranaka vladajuće većine na konsultacije za formiranje Vlade nacionalnog spasa koja će sprovesti sve neophodne radikalne mjere za obračun sa mafijom koja je ušla u sve pore sistema i kontroliše institucije. Ja sam od početka bio zagovornik najšireg jedinstva i konsenzusa u zemlji oko ovog pitanja i uvođenja vanrednog stanja u cilju obračuna sa mafijom i njihovim plaćenicima u institucijama sistema. KOHABITACIJA MAFIJE I DEMOKRATIJE JE NEMOGUĆA. Neko mora da pobijedi. MI ILI ON! Živjela SLOBODNA Crna Gora bez mafije!“, poručio je Medojević.

Najnovije vijesti

Najčitanije

Pogledajte rezultate glasanje po opštinama

31. avgusta 2020. 27470 pregleda

TRAGEDIJA na mostu na Đurđevića Tari

27. jula 2021. 11863 pregleda

Divljak u gradu (VIDEO)

7. januara 2020. 11728 pregleda

Udes na Gukama

27. oktobra 2019. 11087 pregleda

Umro Živorad Bojović

22. jula 2020. 10428 pregleda

Pronađena lična karta

13. marta 2020. 9836 pregleda

Japanske propalice

9. marta 2020. 9324 pregleda

Pronađena lična karta

27. aprila 2020. 9071 pregleda
%d bloggers like this: