Kladionica Meridian pružila podršku doktorima urgentne medicine

    1 godina pre 285 pregleda Izvor: PV Informer

Sportska kladionica Meridian pružila podršku doktorima urgentne medicine za odlazak na Kongres sa međunarodnim učešćem na Zlatiboru.

Doktori urgentnog centra dr Rajmonda Tuna Dushaj i dr Marina Perović su svoje naučne radove u polju medicine prezentovali na ovogodišnjem Kongresu na Zlatiboru.

“Kongres se bavi urgentnom medicinom na svim poljima jer nikada ne znate šta vas čeka tog radnog dana i sa kakvom patologijom pacijenata ćete da imate smjenu. Sjajno posjećene sesije, vrhunski predavači, radionice i odlična organizacija. Ovom prilikom se zahvaljujem sportskoj kladionici Meridian na pruženoj podršci i Zlatiboru na gostoprimstvu” – rekla je dr Rajmonda.

Dinamičan posao i nepredvidljivost u radu je nešto što doktore urgentne medicine čeka svakodnevno kada dođu na posao.

Sportska kladionica Meridian je tu da uvijek pruži podršku zdravstvenim radnicima i ne sumnjaju da su poduhvati medicinskih radnika ponos zdravstvenog Sistema Crne Gore.

Porodica Radulović, iz Danilovgrada, prije mjesec dana je usled kvara na instalacijama, u požaru izgubila svoj dom. Humanost građana nije izostala, a prikupljanju sredstava pridružila se I kompanija Meridianbet.

Povodom prikupljanja sredstava, na domaćinstvu Ćipović, organizovano je Humanitrano veče. Prikupljena sredstva uručena su porodici. Meridian apeluje na sve građane, da se priključe humanitarnoj akciji i pomognu porodici Radulović.

Najnovije sportske vijesti, aktuelna dešavanja u svijetu najatraktivnijih sportova pratite samo na Meridianbet Sport portalu.