Klub poslanika DPS: Senzacionalistički izvještaji o finansiranju pojedinih sportskih klubova, pokušaj nanošenja štete istaknutim sportskim radnicima

    1 mesec pre 132 pregleda Izvor: PV Informer

Klub poslanika Demokratske partije socijalista najoštrije osuđuje senzacionalističke medijske izvještaje povodom finansiranja pojedinih sportskih klubova a koji nijesu utemeljeni na činjenicama, već smišljeno i tendenciozno imaju za cilj nanošenje političke štete istaknutim sportskim radnicima u Crnoj Gori.

Ovo je ujedno nastavak prakse koju je uvela prethodna vlada, koja ima za cilj politizaciju sporta i korištenje sportskih rezultata za dnevno-političke medijske obračune pritom zloupotrebljavajući  za to neke od sportskih kolektiva koji su našu državu na najslavniji način predstavljali na međunarodnoj sceni i donijeli medalje sa najvećih svjetskih takmičenja.

Takođe, koristimo ovu priliku i da odamo priznanje Predragu Boškoviću, istaknutom sportskom radniku, jednom od najzaslužnijih za sjajne rukometne rezultate na svim nivoima i dugogodišnjem potpredsjedniku Evropske rukometne federacije, za nemjerljiv doprinos razvoju rukometa i sporta uopšte. Ljudi poput njega, predstavljaju ponos Demokratske partije socijalista a ostvareni rezultati pod njegovim rukovodstvom u ŽRK Budućnost ostaće trajno upisani zlatnim slovima u istoriji crnogorskog sporta.

Marginalnim pojavama, poput Marka Begovića, za koga je inspekcija utvrdila da ne ispunjava uslove ni za v.d. direktora Uprave za sport i mlade i čiji je doprinos razvoju crnogorskog sporta ravan nuli, ovom prilikom se nećemo ni baviti.

Klub poslanika DPS Crne Gore

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

PV Informer
%d bloggers like this: