Kompanija Meridianbet nastavlja sa donacijama!

    2 meseca pre 259 pregleda Izvor: PV Informer

Sigurni smo da je prošla godina ostala upamćena po situaciji sa virusom Covid19 koji je zadesio cijeli svijet, mnogo ljudi se borilo sa istim. Ta borba traje i dan danas, pa samim tim pomoć je i dalje svima neophodna.

Iz kompanije Meridianbet su tokom cijele godine pokazali sa svojim donacijama koliko im je stalo do svojih sugrađana.

Naime, kako su u predhodnim intervjuima iz ove kompanije izjavili da se neće zaustaviti sa donacijama i pružanjem pomoći onima kojima je ona neophodna za život, tako su i uradili odmah početkom nove godine oni su nastavili sa pružanjem pomoći.

Ovaj put donacija je otišla u dom zdravlja na Žabljaku, donirani su profesionalni aparati za pritisak, kao i inhalatori.

Donaciju je primio doktor Zoran Bojović, koji se u ime cijelog doma zdravlja Žabljak veoma zahvalio na doniranoj pomoći, a kako saznajemo iz Meridianbet-a su ih kontaktirali da vide šta im je najpotrebnije u ovom trenutku.

Iz kompanije Meridianbet se nadaju da su bar malo olakšali posao osoblju doma zdravlja i smatraju da u ovoj teškoj situaciji sa kojom se bori cijeli svijet, najbitnije je pružiti podršku svima kojima je pomoć prijeko potrebna, pa samim tim se neće zaustaviti na ovome i u daljem periodu nastavljaju sa donacijama i pružanjem pomoći.

Podsjećamo, ova kompanija je u prošlom periodu donirala veliku pomoć, paketi pomoći su stizali u raznim gradovima, osim toga donacije su više puta išle kliničkom centru Crne Gore, kao i svakoj porodici koja se obratila za pomoć.

Osim toga tokom prošlog mjeseca donacija ove kompanije išla je u Sigurnu žensku kuću koja se nalazi u Nikšiću, kao i dječijem domu Mladost iz Bijele, gdje je donacija odrađena u saradnji sa Vaterpolo plivačkim savezom.

Najnovije vijesti

Prognoza vremena – 5. mart

4. marta 2021. 20:25

Najčitanije

Pogledajte rezultate glasanje po opštinama

31. avgusta 2020. 15846 pregleda

Pljevaljska „vještica u magli“

20. decembra 2020. 8182 pregleda

Jesu li Pljevlja žrtvovan grad?

27. marta 2020. 7344 pregleda

Pljevlja u doba Korone 19.03.2020. (VIDEO)

19. januara 2021. 6998 pregleda

Na Jabuci “pali” šverceri narkotika

15. jula 2019. 6976 pregleda