Kovačević: Milatović razgovarao sa Mandićem, uložićemo trud da postane predsjednik

    1 godina pre 309 pregleda Izvor: DAN

Predsjednik Opštine Nikšić Marko Kovačević saopšio je da su Jakovu Milatoviću potrebni glasovi koje je dobio predsjednički kandidat Demokratskog fronta Andrija Mandić, da bi ostvario pobjedu u drugom krugu predsjedničkih izbora. 

Kovačević je naveo da je bio prisutan kada je kandidat Evrope sad Jakov Milatović zvao Mandića, a dodao je da je razgovor protekao u jednom korektnom i prijateljskom tonu.

– Gospodin Mandić je stavio na raspolaganje i sebe kao kandidata u prvom krugu, ali i sve funkcionere DF-a da pomognu Milatoviću u drugom krugu da ostvari što ubjedljiviji rezultat. Već je izvjesno da kažem da će Milatović biti novi predsjednik Crne Gore, kazao je Kovačević.

On je napomenuo da su spremni da ulože trud da pobjeda protiv Mila Đukanovića ubjedljiva jer, kako je dodao, njihov osnovni cilj koji su imali je demontaža Demokratske partije socijalista i konačno slanje Mila Đukanovića u političku prošlost. 

– Na pragu smo toga da to ostvarimo. Treba sačekati 2. april i to će tada biti verifikovano uz snačajno i presudno učešće DF-a i naših pristalica koji će dati podršku Milatoviću da postane novi predsjednik Crne Gore.