Kovačević: Više ima para Opština Pljevlja nego cio energetski sektor Crne Gore

    12 meseci pre 2196 pregleda Izvor: PV Informer

Predsjednik Opštine Pljevlja i nosilac izborne liste Koalicije #DaPobijedePljevlja Rajko Kovačević kazao je sinoć na konvenciji Koalicije da naš grad sada ima najveći ostvareni budžet ikada, da su ulaganja u ekologiju, sport, kulturu, poljoprivredu, infrastrukturu, preduzetništvo veća nego ikada, da je grad čistiji i uređeniji nego ikada, da pomaže materijalno i finansijski sve građane više nego ikada.

„To radimo jer imamo i umijemo. Odgovorno i kompetentno smo upravljali našim finansijama, planirali i realizovali projekte i aktivnosti sami ili uz pomoć onih koji više znaju od nas ili imaju više iskustva, prepoznavali potrebe građana i iznalazili načine da im budemo pravi servis. Sredstva koja danas imamo na računu su veća nego u cijelom energetskom sektoru države zajedno. Opštini i lokalnoj samoupravi za ponos, Rudniku uglja, Elektroprivredi i CEDIS-u ne samo za žaljenje nego i za tužilaštvo“, kazao je predsjednik Opštine i nosilac izborne liste Koalicije „Da pobijede Pljevlja“.

Istakao je da je lista Koalicije višenacionalna i da zorno predstavlja Pljevlja.

„Kao nosilac izborne liste sam ponosan na ljude sa naše izborne liste, na dame pljevaljske Abelu, Tanju, Olgicu, Amru, Eminu, Anu, Sabrinu, na prelijepu mladost pljevaljsku Anđelu, Miloša, Mohameda, Jovanu, Željka, Emira, Jasmina, Zoranu, Marka, Kristinu, Aminu, Ognjena, Edija, na iskusne Danijela, Dragišu, Ermina, Sašu, oba Radenka, Harisa, Nebojšu, Amera, Dragana, Bata, Veselina, Radoša i na sve ljude iz naše partijske organizacije, na naše aktiviste i podržavaoce, na naše koalicione partnere jer smo svi mi zajedno snaga koja će odbraniti Pljevlja od onih kojima se pričinjava da su ona pala i da će postati palanka kakvom žele da je naprave. Zato će 23. oktobra da pobijede Pljevlja, da pobijede Pljevlja svijetle majske zore, da pobijede Pljevlja svih nas i za sve nas“, kazao je nosilac izborne liste Rajko Kovačević.

Koaliciju „Da pobijede Pljevlja“ čine Demokratska partija socijalista, Bošnjačka stranka, Socijaldemokrate i Socijaldemokratska partija.