Krivokapić: Ponosan na rezultat Milatovića, Abazović samo što ne iskače iz frižidera

    9 meseci pre 513 pregleda Izvor: CdM

Bivši premijer Zdravko Krivokapić kazao je da je ponosan na rezultat koji je ostvario predsjednički kandidat Jakov Milatović u prvom krugu predsjedičkih izbora.

“Narod je iskazao ono što su mnogi od nas očekivali, a to je da se na sceni pojavi jedna nova ličnost i partija, koja će da pokaže drugačiji odnos i otklon od dosadašnje politike koja je vladala”, kazao je Krivokapić.

Govoreći o rezultatima na predsjedničkim izborima, Krivokapić ovjenjuje da su građani poručili da “ono što se dešavalo zadnjih godinu dana je jedno bukvalno mrcvarenje naroda”.

“Građani su poručili da ono što se dešavalo, pogotovo zadnjih godinu dana, to je jedno bukvalno mrcvarenje naroda, izigravanje od strane premijera Robina Huda koji se miješa u svaku moguću situaciju i zakonito i nezakonito, onoga što je na političkoj sceni u Skupštini gdje nemate jasnu većinu, o raznim dogovorima…”, rekao je bivši premijer za Novu S.

Rekao je i da ovakav rezultat na izborima “iskazuje da se sistem vrijednosti u Crnoj Gori vraća u normalu”.

Ocjenjuje da je Milatović garant budućnosti.

“On će svojim znanjem da pobijedi neznanje koje dominira na političkoj sceni”, smatra Krivokapić.

Prema njegovim riječima, URA i SNP igraju igru “cica – mice”.

“Da ne dozvole da bilo ko osim Abazovića vlada Crnom Gorom što je pogubno jer je on to pokazao svojim neznanjem, nedjelovanjem i političkim marketingom gdje bukvalno samo što ne iskače svaku veče iz frižidera i govori – donosi dobre vijesti, u koje niko više ne vjeruje”, kazao je Krivokapić za Novu S.