Krivokapić poručio Spajiću da ga neće podržati, jer šuruje sa Abazovićem

    2 meseca pre 706 pregleda Izvor: Portal DAN

Jako zanimljiv dan na društvenoj mreži Tviter- pošto je bivši ministar finansija Milojko Spajić objavio fotografiju sa premijerom Dritanom Abazovićem, uslijedio je odgovor bivšeg premijera Zdravka Krivokapića, koji je javno saopštio da ga neće podržati. 

– Moji omiljeni ministri koji šuruju sa neustavnim premijerom, koji je srušio svoju prvu demokratsku 42. Vladu nemaju moju podršku- napisao je Krivokapić na Tviteru. 

Spajić je objavio fotografiju sa Abazovićem, a u njihovom društvu bio je i funkcioner URA Miloš Konatar i Abazovićeva bliska saradnica Ana Rašović.  

– Sa odlazećim premijerom i nekadašnjim kolegom evociramo uspomene, na sad se vidi, jako dobru 42. Vladu Crne Gore- napisao je Spajić na Tviteru. 

Podsjetimo, portal Adria pisao je ranije da je Krivokapić odbio da Spajiću i bivšem ministru Janku Milatoviću pruži podršku kad su osnovali pokret „Evropa sad“. 

Krivokapić je tada bivšim ministrima saopštio da ne može da podrži pokret jer su se pojedini podržavaoci istog jasno deklarisali protiv Srpske pravoslavne crkve, što je, po njemu, bilo neprihvatljivo.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

PV Informer
%d bloggers like this: