Krivokapić: Prvi princip rada nove vlasti će biti da uredimo državu

    4 sedmice pre 333 pregleda Izvor: vijesti.me

Prvi princip djelovanja nove vlasti će biti da uredimo državu – nećemo se svetiti i nije bitan bilo čiji interes osim interesa građana, poručio je lider koalicije “Za budućnost Crne Gore” Zdravko Krivokapić u obraćanju novinarima u Skupštini.

On je kazao da se na izborima 30. avgusta u Crnoj Gori prvi put desila demokratska promjena vlasti, te da ne želi “da niko bude poražen.”

Obaveza nove vlasti je da Crna Gora liči na Luksemburg, gdje je nulta tolerancija na korupciju, poručio je on.

Ja sam toliko radostan danas da se trudim da ne pustim suzu”, kazao je Krivokapić.

On je, komentarišući snimak koji se pojavio na društvenim mrežama, na kome se vidi da je u društvu osuđenog teroriste Nikole Kavaje i predsjednika Udruženja ravnogorski pokret Milete Pavićevića, kazao je da mu se zbog toga ne treba pripisivati uloga četnika.

Za Kavaju kaže da nije terorista.

“Ja sam do te kuće došao jer sam dovezao kuma i vidio gospodina Kavaju koji je simbol otpora na ovim prostorima prema jednom diktatoru. Kako je on terorista, ako je američki građanin… To je bio pritisak na jednog diktatora, znate da ja ne volim diktatora”, kazao je Krivokapić.

On je dodao da zbog brade ne treba govoriti da je četnik.

“To je bio pritisak koji je bio rađen na jednog diktatora. Vidjeli ste na snimku da riječ nisam progovorio. Bio sam zatečen”, rekao je Krivokapić.

Najnovije vijesti

Najčitanije

Jesu li Pljevlja žrtvovan grad?

27.03.2020 6780 pregleda