Krivokapićev kabinet: Đeljošaj doživljava vrhunac političke metamorfoze

    4 meseca pre 222 pregleda Izvor: Portal DAN

Kabinet predsjednika Vlade Crne Gore, Zdravka Krivokapića, saopštio je da predsjednik Albanske alternative Nik Đeljošaj, ovih dana doživljava vrhunac političke metamorfoze, valjda želeći da sebe predstavi moralnim kolosom, zaboravljajući šta je govorio u prethodnom vremenu.

– Ukoliko bismo se osvrnuli na ranije poruke koje je gospodin Đeljošaj upućivao, lako bismo došli do poligrafskog efekta. Kakav je stav i odnos opozicija imala prema programu „Evropa sad“, uz čiju podršku gospodin Đeljošaj planira da sprovodi taj isti program, vidjeli smo prilikom glasanja u državnom parlamentu. Gospodin Đeljošaj je sredinom decembra hitro saopštio da prilikom susreta sa ministrom Spajićem nije podržao program „Evropa sad“. Dok je legitimno vjersko djelovanje Mitropolije crnogorsko-primorske nekada označavao kao „pohod”, te isticao da su se protestne litije odvijale „pod lažnom parolom”, danas obećava i potpisivanje Temeljnog ugovora. Zaista dirljivo- navodi u saopštenju.

Kako dodaje, „dok optužuje Vladu Crne Gore za fašizam, bilo bi dobro da odgovori da li i dalje ostaje pri stavu da će bojktovati 13. jul, kao državni praznik? I da li i dalje stoji pri stanovištu da je potpredsjednik Vlade iznio „niz laži” na račun manjinskih partija, kada je na konferenciji za medije Nacionalnog savjeta za borbu protiv korupcije, na temu dodjele stanova i kredita javnim funkcionerima, izjavio: „Sada vam je jasno zašto je histerija manjinskih partija prema novoj Vladi.”

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

PV Informer
%d bloggers like this: