Laži i podmetanja portala Borba, dio prljave medijske kampanje usmjerene protiv Bošnjačke stranke

    1 godina pre 464 pregleda Izvor: PV Informer.me

Posljednjih dana svjedoci smo brutalne, prljave i podmukle medijske kampanje koju protiv Bošnjačke stranke vodi portal Borba, kao i neki drugi mediji sličnog opredjeljenja.

Teško prihvativši činjenicu da je BS ostvarila najbolji rezultat od osnivanja i da će o daljim političkim potezima naše stranke odlučivati samo ljudi iz partije, a nikako pojedinci ili partije bliske uredniku ovog portala, koje i finansiraju njegovo pisanje, Borba već danima bombarduje javnost o navodnim aferama, saznanjima i “prljavim poslovima” funkcionera BS.

Ništa tu ne bi bilo problematično, da nije riječ o ordinarnim lažima i podnetanjima. Smišljenim, kako bi se BS diskreditovala pred našom javnošću.

Da bi nekoga mogli diskreditovati, morate imati prije svega kredibilitet. Opšte je poznato, a posebno među novinarskom profesijom da navedeni portal i njegov urednik, kao i njegovi saradnici iz nekih drugih medija, apsolutno ne zavrjeđuju pažnju struke, jer se na pisanje ovog pro – DF glasila gleda kao na još jednu iskonstruisanu laž.

Navedeni portal, objavljujući seriju tekstova o BS i njenim funkcionerima, a ne nudeći ni jedan dokaz, argument ili zvaničnu informaciju za svoje pisanje, samo potvrđuje da je u službi određenih partija, organizacija i države, kojima je cilj potiranje Crne Gore i omalovažavanje Bošnjaka, kao autohtnog naroda u Crnoj Gori.

Bošnjačka stranka se više neće oglašavati povodom pisanja Borbe, jer smatramo da javnost zna procijeniti pravu istinu.

Zbog pisanja ovog glasila, koje služi za blaćenje nekad Demokrata, DPS, a danas BS, nećemo informisati ni novinarska udruženja, jer je navedeni portal sve drugo osim medija.

Najnovije vijesti

Najčitanije

Pogledajte rezultate glasanje po opštinama

31. avgusta 2020. 26444 pregleda

TRAGEDIJA na mostu na Đurđevića Tari

27. jula 2021. 11678 pregleda

Divljak u gradu (VIDEO)

7. januara 2020. 11063 pregleda

Udes na Gukama

27. oktobra 2019. 10421 pregleda

Umro Živorad Bojović

22. jula 2020. 9648 pregleda

Pronađena lična karta

13. marta 2020. 9112 pregleda

Japanske propalice

9. marta 2020. 8664 pregleda

Pljevaljska „vještica u magli“

20. decembra 2020. 8579 pregleda
%d bloggers like this: