LEKIĆ : MILUTINE, MILUTINE ŠTO OPOGANI SRPSKO IME

    1 godina pre 15188 pregleda Izvor: PV Informer

Nisam siguran da ste i svjesni da ste od danas preuzeli odgovornost za svaki izgubljeni život u Crnoj Gori a pogotovo Pljevljaka i građana Bijelog Polja.

Zbog Vaše i Vašeg šefa srbofobije i dokazivanja snage privatne države CG, ni poklon vrijedan oko 200 hiljada Vam ne odgovara od naše braće, od Srbije. A da su Vam kojim slučajem ustaše i šiptari i ponudili tresla bi se Crna Gora od Vaše radosti.

Ako ne znate, Simoviću, pitajte Hrapovića, pitajte ove Vaše bivše i sadašnje po znanju, stručnosti, iskustvu, sposobnosti odabrane direktore kakvo je stanje u pljevaljskom zdravstvu.

Pitajte koliko ste do sada pljevaljskih porodica u crno zavili zbog nedostatka ljekarskog kadra, nedostatka tehničke opremljenosti a bogami i neosposobljenosti ljekarskog kadra da koristi i primjenjuje i ono malo opreme koja se posjeduje.

Koliko, Simoviću, još treba da se dogodi tragičnih slučajeva kao kod porodice Srbljanović, pa da Vi shvatite da ste Vašom suludom odlukom uništili nečiji život?

Hvalite se da ste stvorili uslove za liječenje građana CG pa i Pljevalja od korona virusa a postavili ste šator pod sniježni pokrivač u kome bi se razbolio svaki vojnik u najboljoj kondiciji za vrijeme ljekarskog pregleda.

Je li ovo, Simoviću, Vaša sprema i oprema za borbu protiv ovako, kako svi tvrde, opasnog virusa?

Ili možda, Simoviću, računate da ste, trujući nas Pljevljake 30 godina, prečistili i sve one koje bi možda savladao korona virus davno poslali na onaj svijet.

I na kraju, osjećam potrebu, pa i obavezu, da se u svoje lično ime, u ime građana Pljevalja izvinim Vama, gospodine predsjedniče Srbije – Vučiću i Vama gospodine predsjedniče NSD – Mandiću, zbog ovog vandalskog postupka ove neodgovorne družine koja je punih 30 godina zajahala CG i da Vam se zahvalim na Vašoj dobroj namjeri i humanom gestu.

PREDSJEDNIK OO NSD PLJEVLJA

Milan Mijo Lekić

Najnovije vijesti

Prognoza vremena – 30. jul

29. jula 2021. 21:22

Najčitanije

Pogledajte rezultate glasanje po opštinama

31. avgusta 2020. 23369 pregleda

TRAGEDIJA na mostu na Đurđevića Tari

27. jula 2021. 10518 pregleda

Divljak u gradu (VIDEO)

7. januara 2020. 9162 pregleda

Udes na Gukama

27. oktobra 2019. 8573 pregleda

Pljevaljska „vještica u magli“

20. decembra 2020. 8482 pregleda

Na Jabuci “pali” šverceri narkotika

15. jula 2019. 8114 pregleda

Jesu li Pljevlja žrtvovan grad?

27. marta 2020. 7690 pregleda
%d bloggers like this: