Lekić tvrdi da nema štete i ne otkriva o kojim radovima je riječ, Golubović ne zna šta mehanizacija radi po selima

    1 sedmica pre 2711 pregleda Izvor: standard.co.me

Izvršni direktor Rudnika Milan Lekić za Standard je demantovao da je načinjena bilo kakva šteta, ali na nekoliko puta ponovljeno pitanje, za koje radove je korišćen buldožer, nije odgovorio. Tvrdi da nije bio u ovom selu, već kod manastira Svete Trojice i da nije načinjena šteta. Predsjednik Opštine Pljevlja Igor Golubović kaže da ne zna o čemu je riječ, ali da povremeno za poslove na putevima angažuju mehanizaciju Rudnika.

Čitalac Standarda proslijedio je fotografije prevrnute mehanizacije, navodeći da je lokacija selo Crljenice. Nekoliko građana Pljevalja tvrdi i da direktor Rudnika Milan Lekić, koristi mehanizaciju da seljacima završava poslove privatne prirode, iako nije poznato iz kojih razloga.

”Ta mehanizacija probija puteve u Rađevićima, završava seljacima privatne poslove, jednom čovjeku su pravili i skijalište. Koriste mašine Rudnika da rade seoske puteve i slično”, tvrdi izvor Standarda koji je želio da ostane anoniman.

Izvršni direktor Rudnika Milan Lekić član NSD, u izjavi za Standard kaže da je ”sve okej, ništa neregularno, nikakve štete, sve ljudski i pošteno”.

Lekić, Foto: Rudnik uglja

Na pitanje za kakve radove je korišćen ovaj buldožer Lekić nije odgovorio.

”Uopšte nema štete nikakve na buldožeru. Nije tačno da je bio na seoskim putevima, a i da je bio nema nikakve veze. Nego je bio kod Manastira Svete Trojice”, navodi Lekić.

Upitan još jednom da li zna o kakvim radovima je riječ i treba li mašina da ima pratnju, Lekić odgovara da je sva procedura ispoštovana.

”Treba, sva procedura je ispoštovana bila, pratnja i sve. To je činjenica. On jeste skliznuo i prevrnuo se, ali nema nikakve štete. Čak je u garantnom roku i serviser ovlašćene firme je dolazio i konstatovao da nema uopšte štete nikakve”, zaključio je on.

Foto: Standard

Predsjednik Opštine Pljevlja Igor Golubović Standardu je kazao da Opština na pojedinim poslovima angažuje mehanizaciju Rudnika, ali da za konkretan slučaj ne zna o čemu je riječ.

”Ja vam to ne mogu reći jer ja ne znam po kom se osnovu konkretno taj buldožer koristi. Opština Pljevlja sa Rudnikom uglja ima potpisan memorandum o saradnji gdje na pojedinim poslovima gdje se rade i probijaju lokalni putevi, kada nama treba, angažujemo njihovu mehanizaciju. Konkretno za to što me sad pitate ne znam”, rekao nam je Golubović.

Napomenuli smo da nam je rečeno da je ovaj buldožer bio kod Manastira, ali da nam nije saopšteno koje konkretno radove je izvodio.

”Ne znam, to je njihova mehanizacija. Oni vjerovatno koriste po nekim svojim pravilima i imaju neke odluke kako koriste mehanizaciju, ne mogu da vam kažem za taj slučaj ništa”, rzaključio je Golubović u izjavi za Standard.

Najnovije vijesti

Zov sukanja

30. novembra 2021. 16:39

Uvoz šest puta veći od izvoza

30. novembra 2021. 09:46

Najčitanije

Pogledajte rezultate glasanje po opštinama

31. avgusta 2020. 29663 pregleda

Divljak u gradu (VIDEO)

7. januara 2020. 12965 pregleda

Udes na Gukama

27. oktobra 2019. 12325 pregleda

TRAGEDIJA na mostu na Đurđevića Tari

27. jula 2021. 12001 pregleda

Umro Živorad Bojović

22. jula 2020. 11808 pregleda

Pronađena lična karta

13. marta 2020. 11104 pregleda

Japanske propalice

9. marta 2020. 10525 pregleda

Pronađena lična karta

27. aprila 2020. 10373 pregleda

Danas isplata materijalnih davanja

16. septembra 2020. 9085 pregleda
%d bloggers like this: