Medicinski fakultet u Nišu naručio 200 flaša viskija – kažu greškom

    2 sedmice pre 226 pregleda Izvor: 021.rs

Ukupno 100 flaša Balantajnsa, kao i po 50 flaša Čivasa i Džonija vokera naručio je niški Medicinski fakultet u sklopu javne nabavke vredne 1,5 miliona dinara.

Dekanica Dobrila Stanković Đorđević kaže da je to greška, da će je ispraviti i da će naručiti količinu istu kao prethodnih godina, a da je viski potreban za proslavu Dana fakulteta, slave i Nove godine, prenose Južne vesti

Fakultet je javnu nabavku raspisao pod oznakom „pića, duvan i srodni proizvodi“. Na spisku je 200 flaša viskija, od po 0,7 litara.

„Medicinski fakultet je poslao na objavljivanje javnu nabavku za piće i srodne proizvode u ponedeljak 11. septembra. Osoba zadužena za trebovanje je 13. septembra uputila dopis Službi za javne navke da je napravljena greška u zahtevu za nabavku viskija“, navodi dekanica.

Objašnjava da Služba za javne nabavke priprema izmenu konkursne dokumentacije i da će trebovana količina viskija biti ista kao i prethodnih nekoliko godina.

Međutim, ne precizira koja je to količina, a na Portalu javnih nabavki nema sličnih tendera Medicinskog fakulteta u Nišu za 2022. i 2021. godinu.