Medojević: Nema napretka Crne Gore dok su Đukanovići na slobodi i dok DPS politički djeluje

    1 mesec pre 247 pregleda Izvor: facebook - DF

– Mlade kolege iz Demokrata još ne mogu da se snađu u saradnji sa Krivokapićem. Nije to lako. On mijenja stavove nekoliko puta na dan, a očigledna je opsesivna simpatija prema Đukanoviću, koju mu je vjerovatno usadila rektorka Vojvodić, čija je bio desna ruka i lijeva noga, istakao je danas lider Pokreta za promjene, Nebojša Medojević

Medojević smatra da kada mlade kolege, lideri Demokrata malo odrastu, formiraju svoju porodicu, dobiju svoju djecu, shvatiće i sve moje dileme, bitke i greške.

„Svako vrijeme nosi svoje breme. I ja sam u njihovim godinama vjerovao u ideju da Crna Gora može biti demokratska, pravna, ekonomski razvijena država. Vjerovao sam u magični i zavodnički sjaj stare dame Evrope i u uticaj međunarodne zajednice. Danas sa 55 godina stvari gledam malo drugačije. Volim Crnu Goru mnogo, ali svoju porodicu volim još više.Zato kolege lideri Demokrata, ženite se i stvarajte porodicu, volite i poštujte svoje supruge i njegujte djecu i čuvajte našu tradiciju i našu pravoslavnu vjeru“, poručio je Medojević.

Dodao je i da u Crnoj Gori ne postoji mafija.

– Postoje samo braća Đukanović koji su nam oteli državu, uzeli sve nas kao taoce i naplaćuju reket. Uhapsimo braću Đukanović, zabranimo DPS kao političko krilo mafije, pohapsimo sve funkcionere DPS-a, njihove tajkune i švercere i oduzmimo im opljačkano i vratimo narodu. Nema napretka Crne Gore dok su Đukanovići na slobodi i dok DPS politički djeluje, zaključio je Medojević.

Najnovije vijesti

Najčitanije

Pogledajte rezultate glasanje po opštinama

31. avgusta 2020. 22204 pregleda

Pljevaljska „vještica u magli“

20. decembra 2020. 8415 pregleda

Na Jabuci “pali” šverceri narkotika

15. jula 2019. 7814 pregleda

Divljak u gradu (VIDEO)

7. januara 2020. 7642 pregleda

Jesu li Pljevlja žrtvovan grad?

27. marta 2020. 7605 pregleda

Pljevlja u doba Korone 19.03.2020. (VIDEO)

19. januara 2021. 7377 pregleda
%d bloggers like this: