Mijatović: Izolacija je ključna riječ

  • 2 sedmice pre
  • 546 pregleda
  • Izvor: dan.co.me

Golman Milan Mijatović u junu prošle godine je iz Budućnosti otišao u Levski iz Sofije. Reprezentativac Crne Gore brzo se snašao u novoj sredini i izborio se za mjesto prvog golmana. U trenutku kada je fudbal u Bugarskoj stao, njegov klub se nalazio na drugom mjestu sa devet bodova manje od neprikosnovenog Ludogoreca.

Trenutno je sve stalo širom planete, borba sa korona virusom prioritet je svih građana svijeta bez obzira čime se bavili. Izolacija je ključna riječ, a to podrazumijeva disciplinu, odgovornost, strpljenje i vjeru da posle kiše mora da dođe sunce – rekao je Mijatović i potom dodao: –Svima u klubu, kao i svim sportistima i ljubiteljima sporta je žao što život ne ide normalnim tokom. Međutim, suočeni smo sa velikim zdravstvenim problemom, pa je sve ostalo u drugom planu. U trenutku prekida šampionata, bili smo na diobi drugog mjesta, u polufinalu Kupa smo, sa realnim izgledima da stignemo do trofeja, jer smo u četvrtfinalu pobijedili favorita broj jedan, ekipu Ludogoreca. Da li će šampionat biti nastavljen ili ne veliko je pitanje. Vidjećemo šta će biti!

Mijatović u trenutku pojave korona virusa nije napuštao Bugarsku.

Trenutno sam u Sofiji, zajedno sa svim saigračima poštujem preporuke nadležnih instituacija i čekam rasplet situacije, sa nadom da će se sve brzo vratiti na period prije virusa, a da će posledice biti što manje – istakao je Mijatović.

Copyright © 2020 PV Informer. Sva prava zadržana.