Milosav Bato Bulatović podnio ostavku ne funkciju predsjednika Opštine Kolašin

    1 sedmica pre 165 pregleda Izvor: cdm.me

Predsjednika Opštine Kolašin Milosav Bato Bulatović saopštioje danas da podnosi ostavku na dužnost predsjednika Opštine Kolašin.

“Povod za takvu odluku su političke interpretacije presude Apelacionog suda, kojom sam osuđen na uslovnu kaznu. Podsjećam da mi je kazna izrečena zbog toga što sam mladom, nezaposlenom, fakultetski obrazovanom čovjeku, omogućio da u Policijskoj akademiji završi obuku za komunalnog policajca u trajanju od dvadeset dana”, naveo je Bulatović u ostavci dosatvljenoj medijima.

Prema njegovim riječima, jedini način da završi obuku je bio da bude upućen preko Opštine Kolašin, pošto taj vid obuke nije bio organizovan za građane.

Bulatović je naveo da je ispostavljenu fakturu od 466 eura je platila Opština Kolašin, a da je on lično kasnije taj iznos uplatio na opštinski račun.

“Smatrao sam da će na ovakav način jedna porodica sa maloljetnom djecom ostati da živi u Kolašinu. S obzirom na to da sam se trudio da moje odluke budu u skladu sa moralnim i zakonskim normama, želim da činom ostavke rasteretim svoje saradnike, pripadnike svoje partije, svoju porodicu i sebe”, rekao je Bulatović.

Uvjeren sam, dodao je on, da će partija kojoj pripadam sa našim partnerima nastaviti sa novim rukovodstvom da unapređuje životni standard i razvoj Kolašina koji je prepoznat kao svijetli primjer na sjeveru Crne Gore.

“Koristim priliku da zahvalim saradnicima, zaposlenima u lokalnoj samoupravi, kao i svim odbornicama i odbornicima u lokalnom parlamentu na profesionalnom odnosu i saradnji”, zaključio je Bulatović.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

PV Informer
%d bloggers like this: