MJESEČNI horoskop za JUL 2021: Otkrijte šta očekuje svaki znak

    3 meseca pre 348 pregleda Izvor: kolektiv.me

Ovnovi su spremni za nove avanture, Rakovi imaju priliku za napredovanje, a Strijelčevi ponavljaju grešku iz prošlosti.

Ovan

Spremni ste da se upustite u nešto novo, ali vaši najbliži nisu sigurni da je to dobra odluka. Biće potrebno mnogo pregovaranja kako biste ih ubijedili da sagledaju stvari iz vašeg ugla. Pitate se da li je dobro da tu veliku odluku donesete bez njihove saglasnosti, ali ipak sačekajte. Podrška će vas ojačati, a njihova briga spriječiće vas da prebrzo krenete u novom pravcu.

Bik

Ovog mjeseca ključno je da budete fleksibilni. Možda nećete dobiti tačno to što ste zamislili, ali dobićete nešto slično i u to treba da se upustite. Uvjerite sebe da je ovo alternativa (čak i apgrejd), a ne samo zamjena. Ukoliko su vas prethodne nedelje ostavile praznom, naredne nedelje biće zanimljivije i ispunjenije i to će vam donijeti dobar osjećaj.

Blizanci

Naredne nedelje djelovaće kao igra čiji je cilj da vas testira. Prilike koje je trebalo da vas pripreme za bolju budućnost neće se ostvariti, dok će one koje su vam djelovale pogrešno biti tačno to što vam je sada potrebno. Trenutno ni na šta ne možete da računate, ali sve dok stvari ne shvatate previše ozbiljno, to može da bude zabavno! Budite obazrivi sredinom jula kada je faktor iluzije posebno naglašen.

Rak

Vrata koja su vam početkom godine djelovala kao zatvorena više to nisu (iako možda ne izgleda tako). Potrebno je vremena i truda kako biste se progurali, ali nisu zaključena, što je najbitnije. Vjerovali ili ne, u ovoj situaciji imate inicijativu kao i autoritet, tako da ukoliko želite da napredujete, sigurno ćete uspjeti u tome.

Lav

Da li ste našli to što tražite? Ne još, ali je tik iza ćoška. Hoće li biti onako kako ste oduvijek zamišljali? Vjerovatno ne. Imajte na umu da ćete, čak i ako sve nije tako kako ste se nadali, barem zasigurno znati na čemu ste. Brige će nestati kao rukom odnijete.

Djevica

Poznati problem u odnosima opet se nazire, ali ne brinite, ovaj put biće vam mnogo lakše da ga rešite. Ovo je samo privremeni povratak na stare navike i služi da vas podsjeti koliko ste do sada ojačali. Uspjećete da se izvučete na isti način kao i prošli put, ali bićete čvršći i sve će vam biti jasnije.

Vaga

Za vrijeme krize radite ono što morate, ali kada je život manje ograničen, možete da radite šta hoćete. Odjednom primjećujete da imate mnogo više opcija nego inače, ali koliko njih zaista predstavlja ono što istinski želite, a na koliko njih pristajete iz puke navike? Vrijednosti se vremenom menjaju, a sada je pravi momenat da stanete i razmislite. Budite smjeli, budite odvažni, a prije svega iskreni prema sebi.

Škorpija

Kada donesete odluke, ostajete pri tome što ste odlučili. Ako ne ispadne kako želite, vi ne odustajete, nekad čak i po cijenu sopstvene dobrobiti. Ovog mjeseca ukazaće vam se prilika da ispravite grešku iz prošlosti, bez posledica, i prvo ćete pomislite da je to neka šala. Nije, riječ je o jednoj od najboljih prilika koja će vam se ponuditi ove godine.

Strijelac

Vaš život nije kao pazl, gdje se komadići mogu uklopiti samo na jedan način kako bi se dobila kompletna slika. Više podsjeća na zid od cigle, gde svaki put možete da izgradite nešto novo. Do kraja ovog mjeseca nove strukture počeće da se oblikuju, a ako želite da postavite svoj dizajn, onda to uradite sada, dok još ništa nije učvršćeno.

Jarac

Zamislite da ste primorani da se iselite na brzinu, spakujete nekoliko torbi odjeće, ponesete neke knjige i to je to. Sada zamislite da nakon nekoliko nedelja imate priliku da se vratite i uzmete sve što vam je ostalo. Vaša situacija podsjeća na to. Nemojte da mislite da se „ponovo useljavate“, samo ste svratili da pokupite to što vam je nedostajalo i da nastavite dalje.

Vodolija

Posljednjih mjeseci Saturn u vašem znaku tjerao vas je da razmišljate o dugoročnim planovima. Sada, kako na pet mjeseci napušta Vodoliju, sve to možete da odložite i da se prepustite sadašnjem trenutku. Kreirajte prostor za nove ideje i inspiracije koje će prirodno doći krajem jula.

Ribe

Mars napušta vaš znak krajem juna, što znači da više ne morate da pritiskate, ili da budete pod pritiskom kako biste napredovali. Sada je trenutak da dopustite sebi da stvari idu prirodnim tokom dok ih vi lagodno pratite. Uživajte u putu.

Najnovije vijesti

Zvezda čeka Bragu, Vest Hem u Zagrebu

16. septembra 2021. 12:17

Otišao je veliki Dušan Duda Ivković

16. septembra 2021. 10:09

Prognoza vremena – 16. septembar

15. septembra 2021. 22:21

Cijene u avgustu porasle 3,1%

15. septembra 2021. 20:43

Najčitanije

Pogledajte rezultate glasanje po opštinama

31. avgusta 2020. 25869 pregleda

TRAGEDIJA na mostu na Đurđevića Tari

27. jula 2021. 11609 pregleda

Divljak u gradu (VIDEO)

7. januara 2020. 10673 pregleda

Udes na Gukama

27. oktobra 2019. 10042 pregleda

Umro Živorad Bojović

22. jula 2020. 9214 pregleda

Pronađena lična karta

13. marta 2020. 8724 pregleda

Pljevaljska „vještica u magli“

20. decembra 2020. 8550 pregleda
%d bloggers like this: