MJU: Javna rasprava o tekstu Nacrta zakona o Vladi trajaće 40 dana

    2 godine pre 218 pregleda Izvor: Portal RTCG

Ministarstvo javne uprave objavilo je program javne rasprave o Nacrtu zakona o Vladi, koja će trajati 40 dana, od dana objavljivanja javnog poziva na internet stranici ovog ministarstva.

Kako navode u saopšptenju, Ministarstvo javne uprave će održati okrugli sto o tekstu Nacrta zakona o Vladi, o čijem će datumu i mjestu održavanja zainteresovani subjekti biti obaviješteni putem internet stranice MJU, (https://www.gov.me/mju).

Kako naglašavaju u ovom vladinom resoru, zainteresovani subjekti svoje primjedbe, predloge i sugestije na tekst Nacrta zakona o Vladi mogu dostavljaju u pisanom obliku Ministarstvu javne uprave, na adresu: Rimski trg, broj 45, 81000 Podgorica, (sa naznakom „Primjedbe, predlozi i sugestije na Nacrt zakona o Vladi“) – putem pošte ili direktno na arhivu Ministarstva (svakog radnog dana od 09.00č do 11.00č i od 12.00č do 14.00č) i na e-mail adresu: [email protected].

Službenik zadužen za davanje informacija o postupku javne rasprave je Alen Franca kontakt: [email protected].

Organizaciona jedinica koja je zadužena za pripremu dokumenta je Direktorat za normativno uređenje sistema javne uprave i harmonizaciju propisa.

Nakon završene javne rasprave Ministarstvo javne uprave će razmotriti sve pristigle primjedbe, predloge i sugestije i nakon toga sačiniti i objaviti Izvještaj o sprovedenoj javnoj raspravi na internet stranici Ministarstva, u roku od 15 dana od dana završetka javne rasprave.