Monteput: Niže cijena tag uređaja i minimalne uplate

    1 mesec pre 303 pregleda Izvor: RTCG

Kompanija Monteput d.o.o. kreće sa akcijskom prodajom tag uređaja za elektronsku naplatu putarine. Tag uređaj, tokom akcije koja će trajati do 30. septembra koštaće 10 eura. Promijenjen je i iznos minimalne uplate na korisnički račun, koji sada, za pravna i fizička lica, iznosi 20 eura.

„Naš cilj je da povećamo broj korisnika elektronske naplate putarine, a time i kvalitet usluge koju pružamo. ENP korisnici putarinu plaćaju na jedostavniji i brži način, bez zaustavljanja. Uz to ovakav model plaćanja putarine je i povoljniji jer ENP korisnici ostvaruju popust, pa svaki prolazak plaćaju 10% manje“, rekao je izvršni direktor Monteputa Milan Ljiljanić.

Korisnici koji žele da koriste ENP mogu: popuniti zahtjev za registraciju lično na prodajnim mjestima, poslati potrebne podatke na e-mail [email protected] ili popuniti online formu na sajtu Monteputa .

Za fizička lica potrebni su sledeći podaci: ime i prezime korisnika, JMB ili br.lične karte/pasoša, kontakt podaci (adresa stanovanja, broj telefona i e-mail adresa), kategorija vozila za koje se tag uređaj kupuje. Za pravna lica potrebno je navesti: naziv privrednog društva, adresu, PIB i PDV privrednog društva, kao i kategoriju vozila za koje se tag kupuje. Ukoliko podnosilac zahtjeva nije siguran kojoj kategoriji pripada vozilo potrebna je slika saobraćajne dozvole, a u nekim slučajevima i fotografije vozila sa prednje i bočne strane.

“Tag je moguće kupiti i dopuniti na više lokacija: Uprava Monteputa (Ulica Avda Međedovića br. 130, Podgorica, radnim danima od 7:30 – 17 sati); Komandni centar tunela Sozina (radnim danima od 8 do 16 sati, a nakon toga u Naplatnom centru Sozina od 16 do 8 sati kao i vikendom 24 sati); Naplatni centar Mateševo tag je moguće kupiti i dopuniti 24 sati”, poručuju iz Monteputa.

Takođe, sa tag uređajem naši korisnici mogu koristiti usluge ENP i u Srbiji.

Potrebno je da posjete sajt Toll For All i da se registruju preko linka: https://toll4all.com/mne/tag-registracija i mogu nesmetano da prolaze kroz sve naplatne stanice u Srbiji bez zaustavljanja i putarinu plaćaju elektronski. Važno je da korisnici znaju da je plaćanje putarine u Srbiji vezano je za platnu karticu (koju su unijeli prilikom registracije), a ne za korisnički račun koji ENP korisnici imaju u Monteputu.

Na ovaj način ENP korisnici ostvaruju i povoljnosti koje pruža JP Putevi Srbije, odnosno imaju 6% popusta na putarinu. 

Foto: Monteput