MPNKS: DPS iz svojih izlizanih kleptomanskih cipela kojima je nemilosrdno gazio Crnu Goru, pokušava da se isprsi u odbranu tzv. istine

    1 mesec pre 232 pregleda Izvor: Portal DAN

Danas je svakom dobronamjernom i razumnom građaninu Crne Gore jasno da DPS iz svojih izlizanih kleptomanskih cipela kojima je nemilosrdno gazio Crnu Goru već tri decenije, pokušava krijući se uvijen u svoje patriotske oblande da se po ko zna koji put isprsi u odbranu tzv. istine, kreirane od strane lažnog Gospodara, reagovali su iz Ministarstva prosvete, nauke, kulture i sporta.

Da je istina uvijek prva žrtva Gospodara laži mogli smo se uvjeriti i u saopštenju samozvane Komisije za prosvjetu, kulturu i medije Glavnog odbora DPS Crne Gore u kome se navodi da je prethodni direktor Filmskog Centra gospodin Čekić razriješen dužnosti zbog pripadnosti drugoj naciji i vjeri. To je još jedan pokušaj manipulacije javnim mnjenjem i opasan način destrukcije novog Sistema vrijednosti koji se stvara u Crnoj Gori poslije izbora koji su promijenili višedecenijske tokove nekulture i moralnog posrnuća.

Poslije isteka mandata, gospodin Čekić je shodno zakonskim procedurama napustio mjesto direktora Filmskog Centra Crne Gore.

MPNKS koristi ovu priliku da se zahvali gospodinu Čekiću na njegovom dosadašnjem radu, s nadom da će i dalje ostati aktivan u kulturnom životu Crne Gore.

Imenovanjem Aleksandre Božović MPNKS očekuje da će dobiti pouzdanog i kvalitetnog rukovodica, koji će se uspješno nositi sa novim izazovima i ispuniti očekivanja u dijelu koji se odnosi na dalju kulturnu integraciju Crne Gore u moderne evropske  tokove.

‘Ima istina koje nisu za sve ljude, niti za sva vremena’. Nadamo se da, konačno, nakon trideset godina, dolazi vrijeme kada će istina imati svoju snagu i vrijednost i da će građani Crne Gore imati mudrost da prepoznaju onoga koji  je govori i koji u skladu sa njom i djeluje.

Najnovije vijesti

Najčitanije

Pogledajte rezultate glasanje po opštinama

31. avgusta 2020. 27750 pregleda

Divljak u gradu (VIDEO)

7. januara 2020. 11948 pregleda

TRAGEDIJA na mostu na Đurđevića Tari

27. jula 2021. 11889 pregleda

Udes na Gukama

27. oktobra 2019. 11303 pregleda

Umro Živorad Bojović

22. jula 2020. 10666 pregleda

Pronađena lična karta

13. marta 2020. 10065 pregleda

Japanske propalice

9. marta 2020. 9525 pregleda

Pronađena lična karta

27. aprila 2020. 9300 pregleda
%d bloggers like this: