Muhamed Ramusović žali što je pretukao Jelenu Krstić

  • 2 mjeseca pre
  • 503 pregleda
  • Izvor: cdm.me

Beranac Muhamed Ramusović kazao juče u beranskom Osnovnom sudu, tokom iznošenja završnih riječi, da mu je žao što je pretukao Jelenu Krstić i nanio joj teške povrede.

“Prihvatam riječi svog branioca Dušana Labudovića. Iskreno mi je žao, kajem se. Jelenu znam deset godina i veliki smo prijatelji. I ja imam sestru. Iskreno mi je žao”, rekao je Ramusović.

Advokat Srđan Lješković, koji zastupa Jelenu Krstić, rekao je da se kao punomoćnik oštećene pridružuje krivičnom gonjenju i da zadržavaju pravo da oštećena naknadu štete ostvaruje u parničnom postupku.

“Želim samo još da dodam da okrivljeni nosi ime koje u svojoj sadržini nosi čast, poštenje i dostojanstvo. I nadam se da će, što se tiče ovog predmeta, ostati u ovoj sudnici tako”, kazao je Lješković juče pred sudijom Dubravkom Popović.

Državni tužilac Osnovnog tužilaštva u Beranama Jadranka Mićović kazala je tokom završnih riječi da stoji činjenica da je okrivljeni vršio nasilje prema Krstićevoj i da je drskim i bezobraznim ponašanjem ugrozio javni red i mir.

Copyright © 2020 PV Informer. Sva prava zadržana.