Muratović: Lokalna vlast u Nikšiću nekad bila protiv, a sad ukrašava grad

    9 meseci pre 201 pregleda Izvor: PV Informer

Lokalna uprava Nikšića i ove godine pristupila je ukrašavanju gradskih ulica i trgova u susret novogodišnjim praznicima. To je aktivnost koju je u kontinuitetu, iz godine u godinu realizovala prethodna vlast, i tu ne bi bilo ništa čudno niti sporno, da ti isti, koji su sada na čelu lokalne administracije, godinama nijesu osuđivali svoje prethodnike zbog „driješenja kese“ za novogodišnju dekoraciju, istakao je danas Boris Muratović, šef Kluba odbornika “Evropski tim za Nikšić” .

Isti ti, predstavnici Demokratskog fronta, Demokrata i Građanskog pokreta URA, napominje on, držali su lekcije o socijalnoj brizi prema građanima i kako je opredijeljenih 11.000 eura umjesto za ukrašavanje grada trebalo podijeliti ugroženim porodicama, djeci itd.

Pitamo ih zašto sada svoje populističke priče ne sprovedu u djelo, zašto ove godine kada su u prilici isti iznos sredstava ne upotrijebe za socijalu, već ukrašavaju grad?

„Odavno naviknuti na njihovo licemjerstvo, nama nije čudno što jedno misle, drugo pričaju, a treće rade. Takođe, pitamo se gdje je ona svesrdna internet podrška koju su prošle godine dobijali iz susjednih država za njihovo oštro bojkotovanje ukrašavanja grada i održavanja Novogodišnjeg bazara, a imajući u vidu mnogo složeniju i zdravstvenu i ekonomsku krizu“, navodi Muratović.

Ovo je, dodaje on, samo jedan primjer i pokazatelj da je njihova kompletna predizborna priča bila jedna velika šarena laža, ali da ne postoji čarobni štapić koji će izbrisati sve što su govorili.

„Mi svakako, kako ranije, tako i danas podržavamo novogodišnje ukrašavanje grada, kao i održavanje Novogodišnjeg bazara, za šta smo i obezbijedili osnovne pretpostavke, koje aktuelna lokalna vlast u Nikšiću sada koristi. Iskreno želimo da naš grad uoči novogodišnjih praznika zasija u punom sjaju i predstavlja ugodan ambijent za sve naše sugrađane, posebno one najmlađe“, poručio je na kraju Muratović.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

PV Informer
%d bloggers like this: