Na objavljeni tender opštine Pljevlja za nabavku peleta, javila se dva ponuđača

    9 meseci pre 2502 pregleda Izvor: PV Informer

Opština Pljevlja je i ove godine raspisala tender za nabavku peleta za građane Pljevalja, kojima će se pelet isporučivati po subvencioniranim cijenama.Smatra se da će za potrebe građana Pljevalja biti potrebno da se isporuči oko 2500 tona peleta po subvencioniranim cijenama.

Posle obavljene procedure prilikom otvaranja ponuda, utvrđeno je da su se na objavljeni tender prijavila dva ponuđača za isporuku peleta i to lokalno preduzeće „Jasen“ i preduzeće „Petrol“.

Prema informacijama iz lokalne uprave prilikom otvaranja prispjelih ponuda utvrđeno je da je povoljnija ponuda lokalnog preduzeća „Jasen“, ali u skladu sa zakonom mora se ispoštovati rok za žalbe koji iznosi 10 dana i koji teče već nekoliko dana.

U slučaju da ne bude žalbi ubrzo će opština Pljevlja potpisati ugovor sa izabranim ponuđačem za isporuku peleta za građane Pljevalja. Prema dostupnim informacijama preduzeće „Jasen“ bi u veoma kratkom roku moglo isporučiti kompletnu količinu peleta za građane Pljevalja, koji pelet kupuju preko opštine Pljevlja.

Ove godine je za pelet konkurisalo oko 1300 građana Pljevalja kojima se isporučuju maksimalno dvije palete peleta.