Mali Oglasi
EXIT

Na pomolu kiša: Evo kada nas očekuje novo nevrijeme uz veliki pad temperature

  • 4 mjeseca pre
  • 873 pregleda
  • Izvor: PV Informer

Tropske vrućine još par dana nakon čega stiže novo rashlađenje

Ponedjeljak: 

Sunčano i veoma toplo. Ujutru, na sjeveru, po kotlinama kratkotrajno moguća magla. Vjetar slab do umjeren, promjenljivog smjera. Jutarnja temperatura vazduha od 14 do 26, najviša dnevna od 31 do 41 stepen. 

Utorak:

Sunčano i veoma toplo. Na sjeveru, ujutru, po kotlinama kratkotrajno moguća magla a u popodnevnim satima slab do umjeren razvoj oblačnosti. Vjetar slab do umjeren, promjenljivog smjera. Jutarnja temperatura vazduha od 14 do 26, najviša dnevna od 30 do 40 stepeni. 

U srijedu nas prema prognozama očekuje nova promjena vremena i drastičan pad temperature. Oblačno sa kišom se očekuje u centralnim i južnim predjelima Crne Gore, dok se na sjeveru očekuje pljusak sa grmljavinom. Vjetar slab do umjeren promjenljivog smjera, a temperatura će pasti za čak sedam stepeni, te će se jutarnja kretati od 12 do 20 uz maksimalnu dnevnu temepraturu od 33 stepena.

Već u četvrtak očekuje se razvedravanje u centralnom i južnom predjelu dok će na sjeveru nastaviti da pada kiša. Temperatura još niža – maksimalna dnevna do 31 stepen.

Copyright © 2019 PV Informer. Sva prava zadržana.