NAGRADE NAJBOLJIM RADNICIMA EPCG

    4 dana pre 606 pregleda Izvor: EPCG

Na 111. godišnjicu Elektroprivrede Crne Gore priznanja za najbolje radnike ove kompanije dobili su: Slavko Laketić iz TE „Pljevlja“, Milorad Kilibarda iz  HE „Perućica“, Miško Vujović iz Direkcije Društva, Tadija Bajović iz HE „Piva“ i Vladeta Kankaraš iz FC Snabdijevanje

Nagradu, koja se dodjeljuje povodom 19. avgusta-Dana EPCG, a sastoji se od novčanog dijela u iznosu od 700 eura i prigodne Plakete, uručio im je izvršni direktor EPCG Nikola Rovčanin, ocijenivši da mu je posebna čast i zadovoljstvo da bude u društvu ljudi koji su toliko decenija u Kompaniji, a koji su svojim zalaganjem i postignutim rezultatima dali izuzetan doprinos ostvarivanju ciljeva i ugledu Društva.

foto: EPCG

„Zaista mi je zadovoljstvo da budem sa vama koji ste toliko decenija posvetili našoj kompaniji. Ja sam tu tek nekoliko mjeseci, ali sam osjetio potrebu da, zajedno sa članovima Kolegijuma, donesem Odluku o utvrđivanju posebnih nagrada i priznanja u EPCG, zahvaljujući kojoj ćemo, svake godine, biti u prilici da, povodom Dana Društva, izaberemo i nagradimo najbolje radnike Kompanije. Po ocjeni vaših izvršnih rukovodilaca, a na osnovu kriterijuma koje smo definisali Odlukom, kao i onih pojedinačnih, karakterističnih za svaku funkcionalnu ili operativnu cjelinu, vas petorica ste, među 980 zaposlenih u našoj kompaniji, ispunili sve uslove da, ove godine, budete proglašeni za najbolje radnike EPCG. Ne sumnjam da su vaši izvršni rukovodioci donijeli najbolju odluku i da ste vi, a koliko sam čuo i u samom kolektivu i radnim sredinama u kojima dugo godina privređujete, zaista najbolji radnici naše kompanije za ovu godinu“, istakao je Rovčanin.

Članom 6 Odluke Izvršnog direktora o utvrđivanju posebnih nagrada i priznanja u EPCG, definisano je da „ nagrade i priznanja predstavljaju jedan od vidova doprinosa ugledu Društva i da se dodjeljuju zaposlenima u zavisnosti od: posebnog angažovanja, kvaliteta i rezultata rada u ostvarivanju ciljeva FC/OC; poznavanja posla i odnosa prema radu; odnosa prema kolegama i pretpostavljenima; pouzdanosti i inicijativnosti u obavljanju posla; vremena provedenog na određenom poslu, odnosno radnog staža od 25 godina u Društvu; učešća u uštedama i racionalizacijama i drugih kriterijuma po ocjeni izvršnog rukovodioca FC/OC“.

Najnovije vijesti

Prognoza vremena – 20. septembar

19. septembra 2021. 21:55

Najčitanije

Pogledajte rezultate glasanje po opštinama

31. avgusta 2020. 26093 pregleda

TRAGEDIJA na mostu na Đurđevića Tari

27. jula 2021. 11625 pregleda

Divljak u gradu (VIDEO)

7. januara 2020. 10791 pregleda

Udes na Gukama

27. oktobra 2019. 10153 pregleda

Umro Živorad Bojović

22. jula 2020. 9347 pregleda

Pronađena lična karta

13. marta 2020. 8847 pregleda

Pljevaljska „vještica u magli“

20. decembra 2020. 8565 pregleda
%d bloggers like this: