Nagrađeni najbolji policajci u 2020. godini

    9 meseci pre 1699 pregleda Izvor: pljevlja.me

Tradicija nagrađivanja najboljeg policajca u Pljevljima nastavlja se uspješno i ove godine, a svečenim prijemom u Kabinetu predsjednika Opštine Pljevlja uručene su nagrade najboljim služebenicima Centra bezbjednosti i Stanice granične policije Pljevlja za 2020. godinu.

Predsjednik Opštine Pljevlja Igor Golubović uručio je, na prijedlog kolegijuma načelnika Centra bezbjednosti Pljevlja novčane nagrade u iznosu od po 250,00 eura za dva policijska službenika.

Nagrađeni policajci su:

Cvijović Draško, stariji policajac I klase (Centar bezbjednosti Pljevlja) i

Potpara Branko, stariji policajac I klase (Stanica granične policije Pljevlja)

Predsjednik Golubović istakao je uvjerenost da pripadnici Centra bezbjednosti i Granične policije rade svoj posao po savjesti i radi dobrobiti, veće sigurnosti i bezbjednosti svih sugrađana i lokalne zajednice.

„Danas smo sa dobitnicima nagrada i rukovodiocima pljevaljske Uprave policije i Granične policije razgovarali o aktivnostima koje je policija ove godine imala, a obzirom na dosta dešavanja gdje je aktivnost policije morala da bude na povećanom nivou konstatovali smo da su Pljevlja bezbjedan grad, da je stanje reda i mira u Pljevljima zadovoljavajuće. To smo potkrijepili određenim činjenicama, koje govore da u Pljevljima ove godine imamo 20 odsto manje krivičnih djela, broj saobraćajnih nesreća smo smanjili sa trocifrenih na dvocifrene brojeve, a dosta krivičnih djela koja su ostvarivane u Pljevljima je riješeno. Opština Pljevlja, Uprava policije, granična policija i svi državni organi bili su na istom zadatku – da obezbijede kvalitetnije i bolje uslove za život svih građana. Mislim da smo današnjim sastankom i konstatovanjem činjenica to i približili građanima i da građani na kvalitetan način i promišljaju o tim stvarima.“, istakao je prvi čovjek pljevaljske lokalne uprave.

Prema riječima načelnika pljevaljskog Centra bezbjednosti Dragana Slavulja, stanje bezbjednosti u opštini Pljevlja bilo je povoljno i da nije bilo nekih teških krivičnih djela koje bi izazvale veliku zabrinutost građana.

“Bez obzira na dešavanja koja su bila u Pljevljima i situaciju koju smo imali prouzrokovanu virusom korona uspjeli smo da sačuvamo bezbjednost svih građana i meni najvažnije, uspjeli da sačuvamo zdravlje svih službenika centra bezbjednosti Pljevlja i da realizujemo sve zadatke koje se pred nas postavljaju”, kazao je Slavulj.

U odlučivanju za izbor najboljeg policajca godine, kako je istakao, uvažio je prijedloge njihovih starješina, a njihovo višegodišnje iskustvo i postignuti rezultati rada, preporučili su ih da zasluženo i budu nagrađeni.

Draško Cvijović i Branko Potpara, najbolji policajci u 2020. godini zahvalili su se na nagradi, koja će im, kako su istakli biti podstrek da u budućem radu bolje i profesionalnije obavljaju svoje službene poslove i zadatke.

Najnovije vijesti

Prognoza vremena – 27. septembar

26. septembra 2021. 23:12

Biografija vladike Metodija

26. septembra 2021. 19:17

SD Krivokapiću: Je li vas sramota?

26. septembra 2021. 17:07

Najčitanije

Pogledajte rezultate glasanje po opštinama

31. avgusta 2020. 26389 pregleda

TRAGEDIJA na mostu na Đurđevića Tari

27. jula 2021. 11671 pregleda

Divljak u gradu (VIDEO)

7. januara 2020. 11017 pregleda

Udes na Gukama

27. oktobra 2019. 10372 pregleda

Umro Živorad Bojović

22. jula 2020. 9597 pregleda

Pronađena lična karta

13. marta 2020. 9065 pregleda

Japanske propalice

9. marta 2020. 8622 pregleda

Pljevaljska „vještica u magli“

20. decembra 2020. 8577 pregleda
%d bloggers like this: