Najava ljepših dana pod Golubinjom

  • 9 mjeseci pre
  • 137 pregleda
  • Izvor: Dan

Do drugog prvenstvenog trijumfa, a prvog pred svojim navijačima u ovoj sezoni, fudbaleri Rudara došli su u subotu. Savladali su puleni trenera Edisa Mulalića ekipu Podgorice sa 2:1 i tako najavili ljepše dane pod Golubinjom. Odigrali su Pljevljaci dobar meč, rano postigli golove i nakon toga kontrolisali dešavanja na terenu. Očigledno je da im je dvonedjeljna pauza dobro prijala i da se od njih tek trebaju očekivati bolje partije.

Vezni fudbaler najtrofejnijeg crnogorskog kluba Danilo Marković, komentarišući duel sa Podgoričanima je rekao da je trijumf njegove ekipe potpuno zaslužen.

Osjetilo se da nam je prijala pauza, ekipa se dodatno spremila, uigrala i to se primijetilo na terenu u ovoj utakmici. Od početka smo diktirali ritam i bili blizi pogotka, iskoristili smo njihove greške i već u prvom poluvremenu napravili dovoljnu razliku za tri veoma važna boda – istakao je Danilo Marković.

Već sjutra će Pljevljaci biti na novom ispitu, jer ih čeka gostovanje na Zlatici, ekipi Koma. Međutim, u tom susretu Marković neće nastupiti zbog žutih kartona, ali ipak vjeruje da njegova ekipa može do povoljnog rezultata.

-Za utakmicu sa Komom se posebno spremamo, jer ona može da nam bude prekretnica u ovoj sezoni. Igramo protiv ekipe koja je veoma tvrda i disciplinovana,tako da moramo biti na velikom nivou da bi ostvarili povoljan rezultat. Mislim da će u ovom susretuz odlučivati nijanse – poručio je Danilo Marković.

Copyright © 2020 PV Informer. Sva prava zadržana.