Nakon čudne i najneizvjesnije ljetnje pauze, Rudar sjutra startuje sa prvenstvenim obavezama

    2 godine pre 439 pregleda Izvor: portaltvpljevlja.me

Nakon čudne i najneizvjesnije ljetnje pauze, Rudar sjutra startuje sa prvenstvenim obavezama. Iako čudno zvuči ali pripreme i kontrolne utakmice bile su u drugom planu a kompletan fokus je bio na pronalaženju finansijskih sredstava za puki opstanak kluba a onda i polako skupljanje igračkog kadra. Mnogim ljubiteljima fudbala u Pljevljima je pao kamen sa srca kada je nakon sastanka velikih privrednih subjekata u Pljevljima i opštine Pljevlja poručeno da je obezbjeđena prva pomoć i da će Rudar imati dovoljno finansija za opstanak. Lijepe vijesti nakon dugo mučnih ljetnjih dana još više su upotpunjene dolaskom Damira Čakara na mjesto sportskog direktora. Odmah je riješeno pitanje šefa stručnog štaba pa će Edis Mulalić i ove godine voditi Rudar. Brzo su počela da stižu i nova imena i sa radom se krenulo. Vjerovatno niko nikad nije u prvenstvo ušao kao što će Rudar ući ove godine – sa nekoliko treninga i bez kontrolne utakmice.

Ipak bitno je da Rudar počne prventvo i da se u godinu, u kojoj se obilježava stogodišnjica kluba, uđe kao prvoligaš. Navijači Rudara su svjesni da će najtrofejniji fudbalski klub ove godine imati jedan cilj a to je opstanak. Povjerenje i razumjevanje takođe postoji ali je jasno da je pred Rudarom izuzetno teška sezona.

Već u prvom kolu veliki ispit. Rudar u sjutra gostuje Budućnosti u Podgorici. Meč se neće igrati na stadionu pod Goricom jer je zauzet zbog obaveza Sutjeske u Evropi pa će se igrati na Starom aerodromu na terenu FK Titograd. Utakmica počinje od 19 sati uz direktan televizijski prenos.

Najnovije vijesti

Najčitanije

Pogledajte rezultate glasanje po opštinama

31. avgusta 2020. 22207 pregleda

Pljevaljska „vještica u magli“

20. decembra 2020. 8415 pregleda

Na Jabuci “pali” šverceri narkotika

15. jula 2019. 7814 pregleda

Divljak u gradu (VIDEO)

7. januara 2020. 7647 pregleda

Jesu li Pljevlja žrtvovan grad?

27. marta 2020. 7606 pregleda

Pljevlja u doba Korone 19.03.2020. (VIDEO)

19. januara 2021. 7378 pregleda
%d bloggers like this: