Nastavljeno asfaltiranje ulica u gradu

    1 sedmica pre 948 pregleda Izvor: PV Informer

Radovi na asfaltiranju gradskih ulica koji su počeli prije nekoliko sedmica izvode se planiranom dinamikom. Završeni su radovi na asfaltiranju Ulice Vuka Karadzića, a uspješno je završeno i asfaltiranje Ulice Mila Peruničića i Ulice Vojske Jugoslavije.

Odrađeni su pripremni radovi na skidanju starog sloja asfalta u Ulici Volođinoj i dijelu Ulice Ivana Milutinovića i u toku je asfaltiranje navedenih ulica i očekuje se da će do kraja dana ono biti završeno.

Prema informacijama iz Sekretarijata za stambeno komunalne poslove, saobraćaj i vode po završetku radova u ovim ulicama nastaviće se narednih dana asfaltiranje ulica u naselju Gagovića imanje i u Ulici Oslobođenja.

Opština Pljevlja je sa preduzećem „Štrabag“ sklopila ugovor za asfaltiranje gradskih ulica, a u poslove oko asfaltiranja će biti uključeno i renomirano preduzeće „Putevi“-Užice. Vrijednost ugovorenih radova je oko 600 hiljada eura.

Ove godine je planirano da ranije počnu radovi i na asfaltiranju seoskih puteva. Opština Pljevlja je za asfaltiranje seoskih puteva potpisala ugovor sa kompanijom „Eurozox“ iz Danilovgrada, a izvođač radova će biti „Zlatar putevi“-Užice.