NEDA BELJKAŠ u finalu ETURNIRA SVJETSKE SERIJE

    1 mjesec pre 156 pregleda Izvor: PV Informer

Na karate E turniru NEW GENERATION E-TURNAMENT MONTENEGRO 2020-SPONSORED BY BUDOSPORT.HR svjetske Ekarate serije uz učešće takmičara iz 45 država takmičarka Karate kluba POTOCI, NEDA BELJKAŠ je u finalu ovog turnira. Do finala bila je bolja od takmičarke iz Irske pobjedivši rezultatom 23,5:21,2, ruskinju 23 : 22,4, takmičarku iz Austrije 23,9:22,8. U finalu će raditi protiv takmičarke iz Poljske.

Ovim plasmanom nakon prvog mjesta na turniru SPORTDATA E-TURNAMENT WORLD SERIES-KATA #2 SPONSORED BY ARAWAZA Neda se nalazi na prvom mjestu svjetske rang liste u kategoriji U10 E takmičenja.

Treneri u klubu su više nego zadovoljni.

“Nakon corona pauze, počeli smo intezivno da vježbamo, i da nadoknadimo propušteno. Ovi Eturniri su nam dobro došli da motivišemo naše takmičare jer nas u narednom periodu očekuju zvanična Državna prvenstva a onda i plasman na Balkansko prvenstvo i nastup za reprezentaciju Crne Gore. Ponosni smo na ostvarene rezultate naših takmičara. U toku juna učestvovaćemo na još 2 E turnira” – kazala namje je Ružica Maksimović, trener POTOKA.

Najnovije vijesti

Najčitanije

Jesu li Pljevlja žrtvovan grad?

27.03.2020 6053 pregleda