Nedjeljni horoskop od 21. do 28. oktobra

    1 godina pre 393 pregleda Izvor: Kolektiv

Ovan

Kada su u pitanju naredni dani, čuvajte se pojačane potrebe da dokazujete da ste u pravu. Posao i novac su u drugom planu, najbitniji su odnosi sa dragim ljudima. Kada je u pitanju zdravlje, potrudite se da se izborite za mir i spokoj u svom domu, jer bi svaka vrsta nespokoja mogla da vam poremeti san.

Bik 

Očekuje vas veoma aktivna nedelja kada je posao u pitanju, a izvesno je da ćete donijeti nove poslovne odluke koje vam mogu promijeniti život u narednih nekoliko godina. Polje ljubavi je naglašeno, pa je najbitnija komunikacija s partnerom tokom narednih dana. Iako vam neće biti do toga, budite mu podrška. Zdravlje je dobro.

Blizanci 

Budite dosljedni sebi i svojim principima, posebno krajem nedelje. Očekuje vas veoma bitan susret s osobom u znaku Bika zbog posla ili poslovne ponude. Ljubav će biti u drugom planu, nećete imati potrebu da budete dio društva ni u kojoj varijanti. Čuvajte se ogovaranja. Kada je zdravlje u pitanju, kontrolišite krvni pritisak.

Rak 

Početkom nedelje bićete preopterećeni nekom emotivnom odlukom kojom niste zadovoljni. Ne krivite ni sebe ni partnera, to je sada prošlost. Ta odluka nije tako strašna kako je vi vidite. Na poslu vas čeka uspjeh i bitno je da ne odustajete od svojih planova. Budite što više na svježem vazduhu. 

Lav

U narednih nekoliko dana potrudite se da što više sarađujete sa ljudima oko sebe jer na taj način poboljšavate svoju energiju. Na ljubavnom planu bićete zadovoljni, ali samo zato što ste vi dobro raspoloženi. Krajem nedelje očekuje vas poslovna ponuda koja može da vam promijeni ovu jesen. Zdravlje je nepromjenljivo. 

Djevica 

Početak nedelje biće obilježen lijepim trenucima, naročito kada su u pitanju ljubav i emotivne veze. Stiže vam i novac koji čekate već neko vrijeme. Na poslu pokrećete novi projekat ili ulazite u nešto novo što ste planirali ranije. Kada je u pitanju zdravlje, obratite pažnju na organe za disanje. 

Vaga 

Ova nedelja za vas će biti vrlo dinamična i stresna, čuvajte se ljudi i njihovog uticaja, posebno kada su u pitanju emocije. Pokušajte da slušate sebe i svoju intuiciju. Do kraja nedelje možete ući u neplaniranu raspravu s partnerom. Što se tiče zdravlja, potrebno vam je više sna i odmora. 

Škorpija 

Prvih nekoliko dana ove nedelje prijaće vam da budete sami, jer puno planeta u vašem znaku pokreće nedostatak lične energije. Krajem nedelje ćete moći bolje da funkcionišete. Kada je u pitanju zdravlje, obratite pažnju na kičmu i zglobove. 

Strijelac 

Veoma bitna nedelja za posao i prihode. Posao će biti stresan, imaćete mnogo obaveza koje nećete uspjeti da realizujete, a novac vam stiže do kraja nedelje. Ljubav vas pokreće, imaćete skladne odnose s partnerom. Zdravlje je dobro, savjet je da se više družite i kako biste pokrenuli pozitivnu energiju. 

Jarac 

Ovo je mirnija nedelja i imaćete mogućnosti da se odmarate u društvu partnera ili ukućana. Poslovna strana je stabilna i nećete imati puno obaveza. Čekaju vas lijepe vijesti iz inostranstva. Kada je zdravlje u pitanju, mogući su problemi sa zubima, pa posjetite stomatologa na vrijeme. 

Vodolija 

Ova nedelja za vas će biti veoma burna, posebno kada je u pitanju ljubav. Partner će biti neočekivano ljubomoran i posesivan. Ne reagujte na provokacije i ignorišite sukobe. Kada je posao u pitanju, neće biti velikih promjena. Zdravlje je stabilno.

Ribe

Tokom ove nedelje imaćete potrebu da kažete sve ono što dugo prećutkujete, posebno kada su u pitanju ljubav i partnerski odnosi. Do kraja nedelje dobićete prilično zanimljive informacije u vezi s poslom. Što se tiče novca, očekuje vas veliki trošak. Obratite pažnju na glavobolje. 

Najnovije vijesti

Najčitanije

Jesu li Pljevlja žrtvovan grad?

27.03.2020 6797 pregleda