Nevjerovatan dobitak na Lucky 6!

    2 sedmice pre 210 pregleda Izvor: PV Informer

Osim velikih kazino dobitaka koji nam svaki dan dolaze iz sportske kladionice Meridian, ovaj put je ipak riječ o nekoj drugoj igri.

Vjerujemo da će svi ljubitelji brojeva, a posebno kad je u pitanju Lucky6 ostati iznenađeni, ne sumnjamo da će svi poželjeti da su na mjesto ovog srećnog dobitnika!

Igrate li Lucky6 u sportskoj kladionici Meridian?

Ako ne igrate mislimo da je ovo savršen primjer, zbog kog bi svi trebali bar pokušati.

Naime, naš igrač je ostvario na svom nalogu savršen dobitak od 2200 e!

Zamislite samo taj sjajan dobitak koji ga je obradovao, a uplata na tiketu je bila 1.10 e.

Vjerujemo da je ovaj dobitnik ljubitelj brojeva, pa možda su ovo baš njegovi srećni, a ako nijesu sada su sigurno postali!

Za sve one koji nijesu upućeni u Lucky6 nema puno pravila da bi i vi došli do ovakvog dobitka, izaberite omiljenih 6 brojeva od 1 do 48 i možda ste baš vi sledeći dobitnik.

Pored ponude Lucky6 sportska kladionica Meridian nudi i ponudu za igrače koji pretežno pogode pet brojeva, a to je sjajna igra Lucky5 izaberi 5 umjesto 6 brojeva i ostvari sjajan dobitak.

Ako ima nekih što vole još manje brojeva tu je za vas Keno, odaberite svoja omiljena tri broja od 1 do 80, i sa sjajnom kvotom koju vam nudi Meridian dođite do velikih dobitaka.

Ovom igraču je pored raznovrsne ponude, ipak Lucky6 donio nevjerovatan dobitak, sa kojim pretpostavljamo da je više nego zadovoljan, pa čestitamo srećnom dobitniku na ostvarenom dobitku!

Pored raznovrsne ponude koju nudi sportska kladionica Meridian čeka vas još mnogo iznenađenja, zbog toga ne zaboravite da ih zapratite na Instagram i Facebook stranici kako bi bili u toku sa promocijama i bonusima koje su spremili za svoje pratioce!

Najnovije vijesti

Najčitanije

Jesu li Pljevlja žrtvovan grad?

27.03.2020 6963 pregleda