Nezadovoljni pljevaljski ugostitelji traže hitan prijem od strane predsjednika Opštine Igora Golubovića

    3 mjeseca pre 872 pregleda Izvor: PV Informer

Kako smo nezvanično saznali pljevaljski ugostitelji danas će tražiti hitan prijem od strane predsjednika Opštine Igora Golubovića.

Obzirom na egzistencijalnu ugroženost oni će od predsjednika opštine Igora Golubovića zahtijevati što hitnije otvaranje svojih ugostiteljskih objekata. Takođe, jedan od zahtjeva prema lokalnoj upravi i resornom sekretarijatu biće oslobađanje od plaćanja i otpis potraživanja od strane Opštine a koje se odnose na određene lokalne takse i poreze. Ugostitelji će podsjetiti predsjednika Golubovića na iskazano lično razumjevanje za njihov položaj kao i na obećanje da će uložiti lične napore na prevazilaženju trenutne situacije.

Podsjetimo da je na predlog predsjednika opštine Igora Golubovića prije dva dana održan sastanak kojem je prisustvovalo više vlasnika pljevaljskih ugostiteljskih objekata. Na sastanku je zaključeno da će ublažavanje ili ukidanje mjera zabrane rada ugostiteljskih objekata zavisiti od procjene epidemiološke struke.

Ugostitelji su se nadali da će do ublažavanja ili potpunog ukida mjera doći već danas. Međutim, odlukom NKT-a mjere su produžene do 30. jula što dodatno otežava njihov već nezavidan položaj.

Najnovije vijesti

Najčitanije

Jesu li Pljevlja žrtvovan grad?

27.03.2020 6787 pregleda