NIKIĆ: Garantujemo veliku borbu, Pljevlja žive za ovakve mečeve

    2 meseca pre 247 pregleda Izvor: pobjeda.me

Nikada Budućnost nije bila posljednja na tabeli Prve crnogorske lige, bez ijednog boda. Novi strateg Miodrag Džudović mora ekipu pod hitno da dovede na pobjednički kolosijek.

– Pokušaćemo da maksimalno iskoristimo dobre strane koje ovaj tim ima i uradimo sve da ostvarimo pozitivan rezultat. Naš fokus je da budemo organizovani i disciplinovani, to je ono što moramo da ispunimo na novom početku i da bismo napravili promjenu na tabeli – rekao je Džudović, koji je imao šest dana rada s ekipom.

– Mnoge igrače znam od ranije iz reprezentacije. Odnos je profesionalan, siguran sam da je tako bilo i ranije. Tražićemo zajedno rješenja kako da pobjeđujemo i stvaramo pobjednički mentalitet. Ono što znam jeste da to možemo da uradimo samo timskim duhom – podvukao je Džudović.

Nema dilemu da ,,plave“ čeka težak posao pod Golubinjom.

– Rudar ima iskusne igrače, lidere poput Nikolića, Šahmana, Talovića, Živkovića… Ima i iskusnog trenera koji, siguran sam, izvlači maksimum iz ekipe, ali ambicija i cilj Budućnosti je da uvijek ide na pobjedu – poručio je Džudović.

Iz Rudara najavljuju bespoštednu borbu svih 90 minuta.

– Uradićemo sve da se protiv našeg najvećeg kluba predstavimo u što boljem svjetlu. Svaka promjena trenera donosi nešto novo, dobru energiju, ali i mi imamo planove. Ne obećavam ni remi, ni pobjedu, ali ako odigramo maksimalno i ispoštujemo sve dogovore, Budućnosti sigurno neće biti lako. Garantujemo veliku borbu, Pljevlja žive za ovakve mečeve – rekao nam je trener Srđan Nikić.

Rudar je u boljoj poziciji od ,,plavih“ jer je sakupio četiri boda.

– Budućnost je isuviše ozbiljan klub da bi je poremetila dva poraza na startu sezone. Imaju dobru logistiku i dobar tim, uradiće sve da pobijede. Ali mi smo tu da im pokvarimo planove, i mi idemo na pobjedu i nadamo se da će tas prevagnuti na našu stranu. Budućnosti se nikad ne prijeti, ali i kad sam bio trener Iskre išao sam protiv njih na pobjedu, U takvim mečevima ne možete mnogo da izgubite – dodao je Nikić.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.


PV Informer
%d bloggers like this: