Nikolić: PES još jednom potvrdio da je beznačajni instrument u rukama Nove srpske demokratije

    2 meseca pre 252 pregleda Izvor: PV Informer

Odbijanjem inicijative za smjenu Andrije Mandića, koju je Skupštini Crne Gore uputila Demokratska partija socijalista, PES je još jednompotvrdio da je samo beznačajni instrument u rukama Nove srpske demokratije,a da je Mandić pravi šef parlamentarne većine, kazao je portparol DPS-a Miloš Nikolić.

Zbog toga im, kaže Nikolić, stav PES-a po ovom pitanju nije iznenađenje, kao ni „banalni, uličarski odgovor koji je smiješan i domišljat vjerovatno samo njegovom autoru Vasiliju Čarapiću“. 

„Svima ostalima, samo je dokaz da su zašefa poslaničke grupe PES-a, Andrija Mandić i Milorad Dodik uzori i politički autoriteti kojima služi“, rekao je Nikolić.

Očigledno je, kaže on, da su dugovi PES-a prema “srpskom svetu“ i osnivaču ove stranke Igoru Dodiku toliko veliki, da ni elementarno dostojanstvo više ne stanuje u redovima ovog političkog pokreta. 

„Po sličnoj matrici su se ponašali i beogradski tasteri poput Zdravka Krivokapića i Dritana Abazovića, koji su danas samo isluženi i beznačajni politički marginalci. Sasvim je izvjesno da jetakva sudbina namijenjena i Poketu Evropa sad“, zaključio je Nikolić.